áno.
úplne prvý raz to nerobilo nič aj keď som mal toľko že ten skúsený človek čo nám dal bol úplne zdesený že veď ma to zabije.
druhý raz ma to skoro transportovalo do inej dimenzie, pravdepodobne najintenzívnejší a najfascinujúcejší zážitok čo som zatiaľ kedy mal. a mierne desivý, lebo maximálne neznámy.
prvý raz som sa k tomu dostal tak že spolužiak doniesol na rozlúčkový výlet v 9tej triede.
druhý raz som sa k tomu dostal tak že Banská Bystrica, a viac povedať netreba
prvykrat,kedze islo o kombinaciu s alkoholom tak mi z toho dost preskocilo, druhykrat mi to nespravilo vobec skoro nic..ide o to ze ci kombinujes aj s alkom a kolko si das.. Inak ma to viacej nelaka, poppravde ani nelakalo, islo len o to vyskusat to. urcite ale o nic neprides , ked to nevyskusas,nic ti to neda, kasli na to a takych ludi ktori by ti to vedeli zohnat ani nevyhladavaj..
Od @atropabelladona ona je odjakziva sama rastlinka, preto aj ten pekelny nick mali sme 12 rokov juhuu a nic mi nebolo. Asi 5x som si potiahla. Len som sa tesila ze ked som s nou tak nie som na hnusnej hudobnej
v 14tich od kamarátky, potom od rôznych ľudí, bývalý, bratranec, bratrancovi kamaráti a teraz som s jedným kamarátom dohodnutá že mi poskytne keď budem mať chuť.
Taký pocit relaxácie to je. Mal som pocit, že sa nedokážem naštvať. A ešte som tancoval pred kamarátmi, čo by som bežne neurobil, ale vtedy mi to prišlo prirodzené...
Prvý krát som sa z toho zgrcala potom som sa poučila že si k tomu kúpiť bagetu aspoň -.- ale zas ako ktorá niektoré boli také slabé že som z toho nič necítila a niektoré ma úplne položili... Navždy budem s týmto spomínať na jedno super miesto a super ľudí
ja som prvy krat hulil ked som mal 15 rokov cez tzv. bongo/kybel odrodu MAZAR po prvom bongu som uz pocitil ten stav hned ako som vidychol dym tak som dostal tzv. flasha a zatocila sa mi hlava a po par sekundach prisiel ten ucinok kamarat sa ma pytal ze ci som zhuleny a ja ani neviem preco ale povedal som mu ze nie som a hned na to som sa zacal rehotat... prislo mi vsetko neuveritelne smiesne, mal som spomalene reflexy a divne som videl, proste videl som tak kockato alebo tak ako keby som sa pozeral cez sito neskor som uz zrazu nemal dobru naladu a prisla na mna unava a kamarat mi iba tak zo srandy povedal ze do tej travy mi primiesal heroin a ja som chytil vtedy strasne paranoje a myslel som si ze ma naschval nadrogoval aby ma mohol okradnut a mal som aj strach ale bola to len paranoja no potom som prisiel domov so strasnymi tzv. susakmki a rychlo som sa isiel na pit vody, vela vody sadol som si na gauc a dve hodiny som cumel na DVD menu ktore bolo prave v telke a potom ma uz ten stav presiel a siel som sa najest lebo som strasne vyhladol, proste dostal som zeleny hlad
ale asi tak pred pol rokom som definitivne prestal hulit lebo to skodi na hlavu
Prvu krat som to malinko prehnala, ale pkrem tpho "zaciatku" to bolo super.
Druhy a dalsie krat to uz take super nebolo.
Ale nemam chut v tom aj tak pokracovat, nejako ma to nelaka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
úplne prvý raz to nerobilo nič aj keď som mal toľko že ten skúsený človek čo nám dal bol úplne zdesený že veď ma to zabije.
druhý raz ma to skoro transportovalo do inej dimenzie, pravdepodobne najintenzívnejší a najfascinujúcejší zážitok čo som zatiaľ kedy mal. a mierne desivý, lebo maximálne neznámy.
prvý raz som sa k tomu dostal tak že spolužiak doniesol na rozlúčkový výlet v 9tej triede.
druhý raz som sa k tomu dostal tak že Banská Bystrica, a viac povedať netreba
a potom už srandaaaa
@candy36 riadny trapas
ale asi tak pred pol rokom som definitivne prestal hulit lebo to skodi na hlavu
Druhy a dalsie krat to uz take super nebolo.
Ale nemam chut v tom aj tak pokracovat, nejako ma to nelaka.