no tak zatal to bola pecka a ete som mala o 2tyzdne skor prazdniny takze tp bolo pecka ...raz u chlapa raz z babami nekde no pecka az ted musim na podrbanu brigadu waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no ja som si ziadnu brigadu nenasiel...tak cele prazdniny sedim doma na riti a hram sa na pocitaci, chodim si na ihrisko zahrat futbal, zacvicit a raz za cas niekam do mesta do discobaru...v podstate presne to iste ako cez skolu
Hmmm relaxujem, robím to, čo ma baví, liečim sa zo stresov a nahánačiek cez školu... Mám rada prázdniny... Trávim dni poväčšinou sama alebo s rodinou, chodím na bicykli, sem tam na túry, veľa čítam a plánujem si pozrieť veľa filmov, čo som cez rok nemala príležitosť ani čas - no a brigáda mi už skončila, a tak mám aj čisté svedomie, že nezabíjam čas.
ja mam rovnake povinnosti ako cez skolu len to mi odbudlo ze sa nemusim ucit... letaky roznasam stale cez skolsky rok aj cez prazdniny tak to mam w podstate jedno... len to ma hnewa ze sa z domu nemozem pohnut na dlhsiu dobu ako su 4 dni bo kazde 4 dni roznasam letaky.. ale tak prezijem dako dufam...
od kedy sa zacali travim kazdy den niekolko hodin tu nemam co robit seci kamosi su v prdeli ale v piatok uz odchadzam do Krompach s priatelom na 2 tyzdne taze sa strasne tesim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov