@fabuloustxx vieš čo... nejdem.. je to somarina ktorá oberá o čas... fakt ... to je hra ktorej sa musís venovať niekedy aj každú jednu hodinu.... hral som to, nestíhal som... lebo sú iní maníci, čo si za to samozrejme platia, len preto aby boli vyššie v tabuľke.... podľa mňa je to nefér. čiže nejdem
ja som pred necelým rokom dohral dohral server do uspesneho konca bez platenia a hral som to cez skolu na mobile a ked som bol doma tak len vecer asi 5 min. (cely cas za den asi tak polhodka samozrejme ze je nefer ked si za to niekto plati a ide hore rebrískom ale da sa to dobehnút
@fabuloustxx hraval som travian, ale je to na mna prilis tazke a nemal som nato cas... Preorientoval som sa na divoke kmene.... Ale ani tie uz nehravam..... Nemam nato cas, zacina skola...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
potom zmenili pravidla,teraz je to prilis detska hra...
@fabuloustxx a je t4? ak ano tak nejdem, ak nie tak by som si rad zahral, ale by som si zavolal aj duala
futbal.moderator.cz