čitala som na nete niečo na lepšiu postavu, našla som taky "obrazok" že každy deň od 50 drepov..v prvý 50, druhý 55..lenže ja blbá som sa pred tým nerozcvičila, žiaden strečing ani nič..robila som to v nedeľu a dnes mam z toho neskutočnu svalovku na stehn
Najlepšie masáž , jednoducho si tie svaly rozmasíruješ rukamy .
V sobotu som 7 hodín nosil 30kg vrecia a až dnes idem behať lebo som mal svalovku jak sviň . Nejaký krém na svaly možno doma nájdeš , ruky máš , realizuj sa
preboha... ďalšia... zdroj bol diva.sk čiže by ste si už len podla toho mohli utvoriť úsudok
a zasa som sa rozčúlila! lebo momentálne si idem dať warm up a rozcvičiť svalovicu zhodou okolností tiež ritnú ale zo série ROZNYCH cvikov... lebo príde mi ubr blbosť robiť na jeden čas x drepov ....rozcvička žiadna, strečing pravdepodobne tiež žiadny... v riti nemáš len jeden sval
pokukaj si cviky na riť (ak sa chceš venovať len jej) vyskúšaj, tie ktoré ti najviac pasujú a pracujú, a vyber si napr. 5 cvikov z každých sprav prvé dva týždne 15 po tri série a isto to bude lepšie ako robiť každý deň čisto drepy...
lebo na svalovicu je dobré to "vybiť" ...čiže rozcvičiť... ale niečim trocha iným nie tými istými cvikmi
a navyše väčšina báb nevie robiť efektívne drepy len také "školské"
sa nemôžeš ani zohnúť? pomalinky sa naťahuj....snaž čo najviac...a hej ževraj acylpirin...mlieko ževraj... ja na svalovicu nič nedávam... len strčing a poprípade vaňu plnú vody na hodinu
no fuha, vela je tych prispevkov..hej ako pozeram na internete » www.pluska.sk/zdravie/archiv/... jedine toto mi vbehlo do oči a skušam to.. len dufam, že to čoskoro vyprcha
Treba oddychovat, aj ja som zacal burlivo a taka svalovica nastala na treti den, ze to bol des...fakt staci len preckat, nejak to strpiet ak to neni vazne... Hento si urcite nasla na facebooku ? ...lebo som tam videl taky obr. s treningom.
@n0win0u no chladna voda pomaha ale iba ihned po treningu, lebo stiahne cievy
A to treba len precvicit.
To mate zato, ze cele dni nic nerobi. Z 50 drepov mat svalovku ta to clovek musi byt strasne lemra...A neboj nebudes mat z toho taku rit ako na obrazku za 1 mesiac, takze zahod iluzie
@lawey no no, rit su sice 3 svaly ale funkciou prakticky rovnake a aj tak vacsinu zadku tvori gluteus maximus
@bress dobre gratulujem gluteusovi maximusovi, ale ide o to, že je všeobecne blbosť robiť len a len jeden cvik a stále zvyšovať počty (mnoho známych inak stým začalo... po pár dní skončilo...)
@lawey no su treningy, kde sa cvici prakticky len 1 cvik na svalovu skupinu a menia sa vahy a opakovania a su efektivne. Takze zeby to vseobecne bola blbost to nie, ale tieto veci su
@bress dobre dobre to ti vôbec neberiem, venovať sa tomzu nevenujem ale stačí mi použiť sedliacky mozog a myslím si že pre bežné dievčence kt. nemajú upravenú stravu, čítajú divu a vlastne nemajú žiadny pravidelný aktívny pohyb je robenie drepov vcelku dosť neefektívne...a taký brutál, ich môže tak doradiť od cvičenia...
ja sa nechcem hádať či je to blbosť vo všeobecnosti ale keď sa zameráme na skupinu ludí kt. sa odhodlajú toto robiť tak to blbosť je a hlavnou pointou, že samotny mesiac robenia drepov peknú riť neurobí
@bress ale mne najviac vadí to, aké sú naivné! ale nie aj to... vidím na orázku a nelogickú vec a teraz si odložím tú coca-colu na stôl a idem drepovať... zničoho nič...dodrepujem sadnem si a ladujem ďalej... a myslím si že na začiatku stačí fakt málo hlavne sa nezaťažiť a nenaložiť si vela hneď, lebo to po chvíli prestane človeka baviť... alebo si natiahne sval ( keď som nebola zvyknutá behhávať a azčala som hneď s intervalovým
proste každý očakáva všetko hneď...a na informacie nie je čas
@bress ale tak zasa netreba všetko hádzať do vreca ale vo všeobecnosti zbožňujem keď ochkajú nad vymakanými ženskými a komentujú uplne upenlivo ako závidia.... a kukajú na mňa ako na majku z gurunu keď si donesiem na desiatu želeninu
@bress ano ano samozrejme to registrujem a človek nemusí na to ani vyzerať stačí ak si obuje tenisky na beh a ide bežať sa na člvoeka podaktorí, dívajú horšie jak na feťáka
@anitchka to vážne? tak ja si nosím čaj bylinkovú zmesku na pozornosť alebo matté... ale stihnem často ešte aj 2x naplniť pollitrovú flašku vodou .... ale vždy keď si donesiem nedajbože šalát tak na mňa dívajú úplne jak na na tú majku z gurunu "to čo je? " "šalát" "to vážne?" "...." "a to ješ?" "nie rozmáčam v žalúdočných šťavách pre mláďatá"
@lawey na jedlo si už u nás zvykli, lebo jedna spolužiačka si nosí jedlo na celý deň v takých malých kelímkoch a má presne stanovený čas o koľkej to je
@anitchka a to má jedálniček alebo kvôli chorobe? ale inak vau na mňa sa najprv divne kukali keď som si začala pekne v miske nosiť musli domace a kydla do toho jogurt (skoro každý deň tak to si už dávno zyvkli
ale inak, ja neviem čo ma prekvapuje tá čistá voda u nás sa to možno aj preto ešte pije lebo sme chudobní ... ale napr. jedna holka z anglicka (znamej spolužiačka) pije výhradne (namiesto vody!) pomarančový džús!!! a keď nie džús tak mlieko...vodu vôbec!!! ....a to je tam bežné (a tá deva má neskutočne divne uložený tuk v tele... ale o to nejde)
@lawey má jedálniček ja ju tiež obdivujem, lebo ona si to chystá každý deň, od raňajok až po obed si nosí so sebou, plus tiež čaj alebo vodu a aj keď ju niekto ponúkne niečím sladkým, nikdy si nedá
ale to ja poznám tiež veľa takých, čo proste vravia, že ich z čistej vody alebo z minerálky napína akože keď som toto počula tak si myslím že wtf?
ako ale to sú len trápne reči rovnako ako keď sa ludia chvália že nikdy neprečítali žiadnu knihu.... proste z čistej vody nemá ako napínať! (dobre možno ráno hneď po spánku ale po pár dňoch ten pocit pominie)
ale najlepšie sú tie, čo si kupujú ako pitie do školy pollitrový energeťák
@lawey a urcite za chrbtom poriadne ohovaraju, hlavne ludia co cloveka poznamu pred a po zmene, tak to je hroza pripadne zacnu sirit vseliake klamstva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
V sobotu som 7 hodín nosil 30kg vrecia a až dnes idem behať lebo som mal svalovku jak sviň . Nejaký krém na svaly možno doma nájdeš , ruky máš , realizuj sa
alebo proste treba to rozcvicit nejako
a studena voda
a podla toho "obrazka" uz radsej necvic, je to somarina
a zasa som sa rozčúlila! lebo momentálne si idem dať warm up a rozcvičiť svalovicu zhodou okolností tiež ritnú ale zo série ROZNYCH cvikov... lebo príde mi ubr blbosť robiť na jeden čas x drepov ....rozcvička žiadna, strečing pravdepodobne tiež žiadny... v riti nemáš len jeden sval
pokukaj si cviky na riť (ak sa chceš venovať len jej) vyskúšaj, tie ktoré ti najviac pasujú a pracujú, a vyber si napr. 5 cvikov z každých sprav prvé dva týždne 15 po tri série a isto to bude lepšie ako robiť každý deň čisto drepy...
lebo na svalovicu je dobré to "vybiť" ...čiže rozcvičiť... ale niečim trocha iným nie tými istými cvikmi
a navyše väčšina báb nevie robiť efektívne drepy len také "školské"
sa nemôžeš ani zohnúť? pomalinky sa naťahuj....snaž čo najviac...a hej ževraj acylpirin...mlieko ževraj... ja na svalovicu nič nedávam... len strčing a poprípade vaňu plnú vody na hodinu
A to treba len precvicit.
To mate zato, ze cele dni nic nerobi. Z 50 drepov mat svalovku ta to clovek musi byt strasne lemra...A neboj nebudes mat z toho taku rit ako na obrazku za 1 mesiac, takze zahod iluzie
@lawey no no, rit su sice 3 svaly ale funkciou prakticky rovnake a aj tak vacsinu zadku tvori gluteus maximus
ja sa nechcem hádať či je to blbosť vo všeobecnosti ale keď sa zameráme na skupinu ludí kt. sa odhodlajú toto robiť tak to blbosť je a hlavnou pointou, že samotny mesiac robenia drepov peknú riť neurobí
proste každý očakáva všetko hneď...a na informacie nie je čas
na mňa sa kukajú divne už len preto, lebo si nosím do školy na pitie čistú vodu
ale inak, ja neviem čo ma prekvapuje tá čistá voda u nás sa to možno aj preto ešte pije lebo sme chudobní ... ale napr. jedna holka z anglicka (znamej spolužiačka) pije výhradne (namiesto vody!) pomarančový džús!!! a keď nie džús tak mlieko...vodu vôbec!!! ....a to je tam bežné (a tá deva má neskutočne divne uložený tuk v tele... ale o to nejde)
ale to ja poznám tiež veľa takých, čo proste vravia, že ich z čistej vody alebo z minerálky napína akože keď som toto počula tak si myslím že wtf?
ako ale to sú len trápne reči rovnako ako keď sa ludia chvália že nikdy neprečítali žiadnu knihu.... proste z čistej vody nemá ako napínať! (dobre možno ráno hneď po spánku ale po pár dňoch ten pocit pominie)
ale najlepšie sú tie, čo si kupujú ako pitie do školy pollitrový energeťák
veď ja si tiež myslím, že je to somarina, lebo z vody proste nemôže napínať
a tie s tým energeťákom no škoda reči ale myslím, že im sa to po pár rokoch vráti