ehm? príde mi na um nevhodný plyn o hitlerovi ,učte za plyn a samovražde.. ale táto tvoja debilná sprostá otázka ma zabila.. AKY MA MAT NORMALNA OSOBA NAZOR NA KONCENTRAK?
áno, vraj to bolo horšie ako osvienčim...ale ja to nemôžem posúdiť...lebo v osvienčime som bola dvakrát, písala som o ňom soč-ku, viem o ňom dosť veľa vecí, a treblinka...? no...aj také bolo...ale mňa osobne viac "zaujal" osvienčim...
Hmmm..pokial viem Osvienčim bol pracovny tábor!len! ... žiadne splynovanie, žiadne elektrické klady, žiadna para, žiadne spalovanie vo výkopoch 3m hlbokých.
nebolo by lepsie si najst nejaky rozhovor cloveka, ktory toto prezil? nazor nás, ktori nevieme, co je to koncentrak, je väcsinou zhodny, hladat by si mala v kniznici, archivoch, myslim, ze v kosickom vecerniku rozpravala o tom jedna pani...bolo to strasne citanie a zaroven velmi smutne
E-e .. Osvienčime naozaj neboli plynové komory. Stare krematoria boli prebudovane,ked bol tabor na 10 rokov uzavrety. Videl som plany,ako to vyzeralo povodne,potom ako po prestavany na letecky kryt v 1944 a potom ako to vyzera dnes.Sovieti zabranovali vstup do tabora vsetkym,co sa pokusali spravit prieskum a prehliadku tabora. Preco? lebo ho usilovne prestavovali a premýšlali nad tým aké zverstvá pripíšu nemcom. Celkovo metódy zabíjania su nemožné,proti fyzike proti všetkemu. 6 000 000 židov? Hitler nemohol mať v celej ríší viac ako 3 milióny. A kde máte Vodcove príkazy, spisy o koncentrákoch? zmienil sa o nich niekedy?? a nezdá sa vám,ze ako Fuhrer by o nich mal niečo vedieť?? ... Je to hovadina, židovské klamstvá a vy im to všetko žerete...
To je pravda.Oswiencim bol 10 rokov uzavrety,ked sa prestavoval na muzeum. Ja som zas videla letecké snímky co robili teraz neviem,asi britske lietadla,neboli tam ziadne kudole dymu vzasajuce sa 3km do vysky.A taky vysoky kudol?wtf?? A este, v nejakej vypovedi, urcite pravdivej,sak ako inak sa uvadza,ze nemci palili tela v jame hlbokej 3m.Jednak,to nejde,a jednak spodna voda v Oswiencime bola uz 1m pod povrchom,preto mali zaklady budov,nejake specialne steny,to si uz nepamatam a nechcem tu hovorit nieco o com si neni ista.
Cinky ma absolutnu pravdu,su to zidovske kecy,aby aj teraz tahali peniaze a aby v nas stale vyvolavali lutost nad tou skupinou a odpor k nemeckemu narodu. No židovska genocida palestincanov nikoho nezaujima..Vsetky ich len lutuju..Pekne,dobre,len tak dalej..
Ti dvaja mackovia (slama a cinky) maju v niecom pravdu. Info maju pravdeopodobne z B&H slovakia ale aj serioznejsie zdroje uvadzaju ze koncetraky neboli funkcne natolko aby vyvrazdili take masy ludi. Samozrejme je chore tvrdit ze zidia neboli vyvrazdovany, ale nebolo ich zdaleka tak vela ako sa uvadza. Po vojne si tie cisla nafukli, urobili z toho velku tragediu, a zarabali na svojich mrtvich predkoch. Vacsina tych "zarucene pravych zazitkov" co vydali knizne mali cisto komercny charakter. V originale dennika anny frankovej boli dokonca dopisovane pasaze gulickovim perom, ale gulickove pero bolo vynajdene az v 50 rokoch Ludia ich zacali lutovat, tak ani na genocidu na palestincanov im nemaju za zle. Netreba uplne verit nikomu ani revizionistom, ani antisemitistom ale ani samotnym zidom. Cistu pravdu nema nikto.
E-e nemam to BH slovakia,aspon ja nie .ale pekne povedane,som rad,ze konecne niekto premysla celkom normalne. V koncentracnych taboroch mohlo byt zabitych maximalne 750 000 zidov. Ako ja nepopieram,ze tam neboli odvazany z celej Europy. Ja len popieram,ze slo o nejaku cielavedomu vyhladzovaciu metodu. Zidia mali byt povodne odvazany na Madagaskar, prec z Europy. A skuste si niekedy precitat nieco co hovoril Elie Wiesel o plynovych komorach,to je nezmysel na nezmysle a dostal Nobelovu cenu. Juuuuuude! Ja ked najdem tu knihu,tak to napisem, co presne hovoril...Vidis? a v dnesnej dobe spochybnovat holocaust = basa. Na zaplakanie. A ze sloboda prejavu
Treblinka obsahovala 13 plynovych komor a zavrazdili pocas jedneho roka 733.000. tento malicky tabor ukryty v lese dosiahol takto najvecsiu kapacitu vyhladzovania zidov takmer z celej europy.po druhej svetovej vojne prezilo okolo 40zidovskych veznov .priamych ucastnikov plynovania 3/4miliona ludi okupovanej europy.dodnes ziju posledny dvaja .Samuel Willenberg a Kalman Teigman.oplati sa o tom dozvediet viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a ten nazor potrebujem na pracu do skoly tak to asi preto....
treblinka bola urcena cisto len na fyzicku likvidaciu, žiadna robota,,,, ale asi sa mi to len mari
a môj nazor??
hmm:
vieme čo sa už nikdy nesmie opakovať
slamka, ty toho vies velmi malo
kiklop ma pravdu, treblika bola cisto na vyhladzovanie
Cinky ma absolutnu pravdu,su to zidovske kecy,aby aj teraz tahali peniaze a aby v nas stale vyvolavali lutost nad tou skupinou a odpor k nemeckemu narodu. No židovska genocida palestincanov nikoho nezaujima..Vsetky ich len lutuju..Pekne,dobre,len tak dalej..
Ináč akože-v dnešnej dobe spochybnovat holokaust