no tak to mi potom ostáva už len Environmentálny manažment na TU vo Zvolene.... dala som si ju ako poistku... a teraz uvažujem či to nieje blbý odbor.. :/
Moj chalan chodi na TN univerzitu, ale technicky smer. A nie je tam spokojny, dokonci si tam bakalara a ide do ZA studovat. Uz len reputacia skoly ti skor ubliizi, ked budes hladat zamestnanie. A to sa povazuje este ta technika ako jedna z tych lepsich fakult na tej skole a maju to dost nestabilne, kazdy tyzden im ju maju zatvorit atd atd... chod do Zvolena.
Inac sa mi lubi, ze tie podvody ... sa diali na tej ekonomickej fakulte a zavreli mechatroniku, na ktorej vobec neboli problemy. A s ekonomickou sa nic nechystaju robit. Ale potom niet sa co cudovat ze malo ludi chce ist na technicky smer ked im ho zavru....
A to si myslíte, že takého podvody sú iba v Trenčíne? (a nie, neštudujem v TN :p) Ale na tvojom mieste by som išla študovať inam, už párkrát som bola svedkom toho, že pri prijímaní do práce si pozreli školu, kde daná osoba študovala a keď tam videli Trenčiansku univerzitu, žiadosť automaticky hádzali do koša...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Inac sa mi lubi, ze tie podvody ... sa diali na tej ekonomickej fakulte a zavreli mechatroniku, na ktorej vobec neboli problemy. A s ekonomickou sa nic nechystaju robit. Ale potom niet sa co cudovat ze malo ludi chce ist na technicky smer ked im ho zavru....