Ak ide človek prvý krát do posilovne a nemá s kým proste len sám a nevie ako cvičiť cviky správne má si zaplatiť osobného trénera na prvé tréningy? Alebo je to podľa vás zbytočnosť a je to trápne?
ja si idem teraz kupovat 10 treningov s trenerom a myslim ze to je super, urcite to je menej trapne ako keby tam sama saskujem a neviem co mam robit
ale hrozne sa bojim ze nevychytam niekoho dobreho, proste ze to bude nejaky kkt a budem sa pred nim citit trapne alebo tak
ja som si neplatil a dojebal som sa pokial nemáš skusenjšieho parťáka tak určite si zaplať trénera aspoň na nejakách 10 tréningov aby si si osvojil správne techniky
osobne by som odporúčal minimálne na začiatok si zaplatiť, resp. si nechať vypracovať aspoň tréningový plán, s vysvetlením cvikov, hlavne ukážkou tých cvikov. Ďalej je veľmi dôležitý strečing, ten veľa ľudí vynecháva, potom majú boľavé kĺby atď... zapamätaj si, že trénerovi platíš za akúsi "skratku", on už veľa vie, má čo to odcvičené, vyskúšané atď. ušetrí ti plno času a dostane ťa do cieľa omnoho rýchlejšie ako by si sa tam dostala sa.
keď niečo budeš potrebovať, ozvi sa, veľmi rád pomôžem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale hrozne sa bojim ze nevychytam niekoho dobreho, proste ze to bude nejaky kkt a budem sa pred nim citit trapne alebo tak
keď niečo budeš potrebovať, ozvi sa, veľmi rád pomôžem