Čaute. Potreboval by som zostaviť tréningový plan , aby som si precvičil celé telo ...
Mám 15 rokov , 173 cm a 78 KG
A ešte nejake rady alebo triky proti svalovke a chyby , ktoré robia začiatočnici
Veľmi pekne dakujem
PS: písane na mobile , čiže chy
Hlavne nepočúvaj neskúsene šteňatá odchované na posilňovanie.sk
Jedálniček nie je na 1. mieste
Na 1. mieste je odhodlanie no a samotný tréning.
Nepotrebuješ nič špeciálne konzumovať a hlavne nie 5 krát denne pokiaľ nechceš bandero.
Pozri si na každú partiu cvik na nete a rob ho , snaž sa naučiť dokonalú techniku.
Začiatočnícke chyby - dôvera v idiotov čo chcú na nich zarobiť , netrpezlivosť , zlý dôvod pre začatie a cvičením a s tým spojené neskoršie vysratie sa na to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
To je najdôležitejšie.
Na nete máš kopec receptov.
Pri tebe to vidím aj pri cvičení biedne. Hlavne si pozisťuj info, než sa dotoho pustíš. To nie je len o dvíhaní závažia, ale aj správnej technike.
Jedálniček nie je na 1. mieste
Na 1. mieste je odhodlanie no a samotný tréning.
Nepotrebuješ nič špeciálne konzumovať a hlavne nie 5 krát denne pokiaľ nechceš bandero.
Pozri si na každú partiu cvik na nete a rob ho , snaž sa naučiť dokonalú techniku.
Začiatočnícke chyby - dôvera v idiotov čo chcú na nich zarobiť , netrpezlivosť , zlý dôvod pre začatie a cvičením a s tým spojené neskoršie vysratie sa na to.