Ahoj. práve som sa vrátila z Egypta, kde som sa tesila, pretoze som tam este ani raz nebola. všetko bolo super. Az na par podstatnych malickosti. TAk napriklad: umele pohare, co sme my z toho pili, a co sa malo vyuzivat na !jedno! pouzitie a hadzali sme i
Ja do Egypta raz pojdem, keď budem mať chuť na dobrodružnejší typ dovolenky (a budem mať prachy samozrejme , pretože chcem bližšie preskúmať pyramídy. Odmalička ma fascinoval Staroveký Egypt.
no ja som bola v Egypte ale pred 3mi rokmi. a tiež sme z takých pohárov pili,teda len na pláži v reštike boli normálne sklenené. Ale nevšimla som si že by hentak "šetrili" na pohároch, že ich vyťahovali z koša a potom umyli
no ja som ich povačšinou vždy zničila,buc rozrthaním,alebo pokrčením
a čo sa týka tých otravních arabov,tak hentí s tymi ťavami boli obzvlášť..s bratrancom sme sa šli fotiť pri pyramíde a nasilu sa nám votrel jeden do záberu a ešte hajzel pýtal peniaze za to.(iné by možno bolo keby ho otravujeme my nech sa s nami vyfotí) sme mu hodili pár drobákov(aj s dákymi slovenksými päť korunáčkami) a zdrhali sme
potom strýco nás zdrbal prečo sa s tykými bavíme a zato sme my ani nemohli ..ale tak sranda..
a už bych tam nešla,lebo to horko ma dorážalo disappointed:mala som ísť aj tento rok ale som sa z toho vykrútila
@4 hej ono nám sprivodca vravel aby sme na ťavy neliezli lebo nás zatiahnú do púšte a nezoberú nás naspäť kým im nevyplatíme tú ich stanovenú sumu ..ma jeden už ťahal na ťavu ale nedala som sa
no lenze ja som krpata.. mna teen tucny arab tam vyhodil.. auz som sa mohla ib prizerat.. este mi aj capku z hlavy dal dole(nasilu) a omotal okolo hlavy tu smradlavu satku. jasne ze za setko pytal penaze....
no smradošku omotal na hlavu aj mne..aj bratrancovi,..nás ešte aj fotil foták neukradol lebo držali sme za povraz jeho ťavu ..
to si mala"šťastie" potom že to bol akurát tučný arab..hento bol taký malý chudý,ale aj tak si dovoloval ma ťahať za ruku..ale povedala som nie a hotovo. skončila som.
no ja som tam bola dvakrat...prvy krat,ked som tam bola(mimochodom bola som v Sharme)...som sa tesila domov,ze nech uz sme rychlo doma...lebo one ked sme boli v hoteli tak tam mali hava takeho zlate:ň...a proste raz sme sa kupali v bazene...a kamos...ze jejo tu nieco je...cyhtil to a ten pes sa vytoto do bazena...ale tak trosku dlhsie som sa smiala na to,ze sa toho chytil..potom stale ma tam obtazovali Arabi...posledny den...ked sme sedeli vonka na veceri,...tak isiel okolo asi nejaky riaditel alebo spravca hotela a poklepkal ma po pleci...ja som takeho hysaka chytila,ze az...a druhykrat,ked som tam bola(mimochodm to som uz bola v HUrgade) tak som bola na vsetko pripravena...tak som to zvaladala celkom v pohode ...
@8 aj nam sa takto vopchal do zaberu a ze potom penaze no mojko riadny debil si! ...ale to iba pri tych piramidach su taki svinari
nooo.. mne na pusti chcel vytrhnuut kabelu. a ja som tam mala, aj telefon, mp3 aj peniaze. ale nejako som sa vyhovorila.. ze nech ide za seegru ze ja nemam peniaze, ze ona ma.. tak sme sa museli vratit...
keby si este videla tie beduinske zeny v pici daleko v pusti s malymi deckami co sa ti vnucuju predat naramky s kamienkami a pytaju si sladkosti, tak by si sa tam uz nechcela vratit urcite.. ja co som este spozoroval, tak co boli podavace na vodu, tak tie sudy ked sa vyprazdnili, jednoducho naplnili znova hadicou z vodovodu - vodou plnou bakterii, co sa nema pit
heh ale čo jaká haluz sa mi stala..pri pyramídach došiel k nám dáky arab a každému z našej skupiny vopchal do ruky obálku s pohladnicami..od každého potom pýtal peniaze ,len mňa si nevšimol alebo čo a nepýtal som ich v ruke držala ale 5 minút a nič..
boha mňa by asi porazilo keby zamieri so mnou smer púšť..bych radšej z tej velkej ťavy zoskočila a utekala kade lahšie(ak bych si nedolámala končatiny)
Ja som tam bol pred rokom a všetko bolo OK, aj keď do Káhiry sme nešli a ani pyramídy pozrieť sme neboli. Počuli sme však od tých ľudí, čo boli na pyramídach, že ich tam chceli aj policajti odrbať a že sa tlačili do záberu a pýtali potom peniaze za to, že si ich odfotili. S tými pohárikmi to nebolo tak. My sme mali sklenené (na raňajkách, obede a večeri) a počas dňa sme mali umelé a to každý pokrčil a až potom to zahodil. Takže už boli nepoužiteľné. Asi si nemala šťastie na hotel.
to s tymi poharmi sa stalo aj mne ale v tunise..ja som ich krcila aby aspon tei moje nemohli pouzit..a nosila som si potom ku koncu flasu a do tej mi to nalievali..a este mrte nechutne bolo ked jedlo naberaju rukami..ze konec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
no ja som ich povačšinou vždy zničila,buc rozrthaním,alebo pokrčením
a čo sa týka tých otravních arabov,tak hentí s tymi ťavami boli obzvlášť..s bratrancom sme sa šli fotiť pri pyramíde a nasilu sa nám votrel jeden do záberu a ešte hajzel pýtal peniaze za to.(iné by možno bolo keby ho otravujeme my nech sa s nami vyfotí) sme mu hodili pár drobákov(aj s dákymi slovenksými päť korunáčkami) a zdrhali sme
potom strýco nás zdrbal prečo sa s tykými bavíme a zato sme my ani nemohli ..ale tak sranda..
a už bych tam nešla,lebo to horko ma dorážalo disappointed:mala som ísť aj tento rok ale som sa z toho vykrútila
to si mala"šťastie" potom že to bol akurát tučný arab..hento bol taký malý chudý,ale aj tak si dovoloval ma ťahať za ruku..ale povedala som nie a hotovo. skončila som.
@8 aj nam sa takto vopchal do zaberu a ze potom penaze no mojko riadny debil si! ...ale to iba pri tych piramidach su taki svinari
boha mňa by asi porazilo keby zamieri so mnou smer púšť..bych radšej z tej velkej ťavy zoskočila a utekala kade lahšie(ak bych si nedolámala končatiny)
...a ked ti dajú akékolvek veci do ruky čo nechceš stačí ich dať na zem a povedať arabsky nee alebo anglicky
...myslím že boli primerane otravný a nestretol som sa z kradnutím ,jedine ked ti niečo predajú čo je strašne predražené ale to sa stačí zjednávať
ked máš dobrého sprievodcu tak ti povie čo máš robiť aby neboli otravný
najlepší je Abu Sibel celkom na juhu