no mne trhali uz dva zuby...stolicky...no inekcia ma vobec nebolela-co som bola prekvapena...no a potom som si vyplachovala dva dni usta repikovym cajom...no a najviac ma bolelo ked mi doma prestala posobit inekcia...som si myslela ze asi umrem...to bolelo ako svina....ale da sa to prezit
trhali kvoli strojceku - cize zdrave zuby, boli umrtvene, nic som necitila len taky neprijemny pocit ako keby zo mna niekto tahal dobre drziaci stupel...
keď ti trhajú koreň tak to je v piči....mne raz hej...a to ti bolo hrozne...ako aj cez umrtvovačku si to cítila koby ti celú sánku rvali von...a ešte ktomu ako mi vyberal ten koren tak to robil takou kovovou paličkou či čím a celú kút mi stým rozrýpal takže i to potom parádne bolelo
Ale dás a to prežiť...horšie je prestrihávanie ďasna bez umrtvovačky
Mne vyrvali už dva, raz s koreňom. Pri trhaní to nebolelo. Tam je len hrôzostrašné to, že ti berú niečo, čo tam tak dlho bolo prirastené Horšia je ale tá bolesť potom, keď sa ti to bude odmrtvovať. Síce, daj si potom Brufen, Ibuprofen, či akýkoľvek -fen a pospi si na pár hodín. To je najlepšie čo zaberá proti bolesti.
Trhali mi uz 3 stolicky a mrte sa mi to pacilo Najprv ti to znecitlivia, potom to spravi taky zabavny zvuk pri trhani a trochu citis, ako sa ti v tych miestach zmenil tlak... potom mas tak 2 hodiny pol ust znecitlivenych a mozes si ich hryzt a nakoniec ti zostane taka diera v zuboch... to mozes skumat jazykom, kym ta to neomrzi...lol
Prvý raz (10) som strašne kričala, lebo zubárka mi nepovedala, že ide ťahať. Nebolelo, ale nasralo ma to
Pri druhom (13) mi ho rozvŕtala, potom praskol, pri ťahaní sa rozlomil na tri časti a tak Ale v pohode aj bez umŕtvenia, nepomôžem si, zubárske zákroky sú super.
podla mna trhanie zubov nie je take hrozne... momentalne som bez styroch prednych zubov ktore mi vytrhli, lebo si idem dat spravit nove zuby.. aj ked, to pichanie injekcie je neprijemne a cely den som po nej bola ako mechom udreta...a to trhanie..nie je to nic prijemne, ale neboli to... da sa to prezit potom len vyplachovat repikovym cajom a bude to fajn ale mne zubarka hovorila ze prvy den si nemam velmi vyplachovat..neboj, bude to v pohode ale najlepsie na tom vsetkom je,ze po tej injekcii s mozes stuchat do ust kolko len chces a nic necitis
aj mne trhali jeden zdravi, pre strojcek....vobec to neboli..je to taky zvlastny pocit akoby ti praskla kost ale kedti vyjde iniekcia...je to dost blbe
najhoršie je, keď ti dá injekciu a ty to aj tak cítiš :/ mne sa to tak raz stalo, bolo to neznesitelne :/ potom aj doma ma to bolelo.. ale za take 2-3 dni v pohode
Ja ešte len pôjdem ...a hrozne hrozne hrozne sa bojím injekcii aj ked všetci tvrdia že to vôbec nebolí ale aj tak sa bojím :/ Nenávidím zubárov mám s ních príšerný strach ale tak buú mi viťahovať predný krajný,...dúfam že to prežijem,pretože mne sa zlomil ked som sa korčulovala musia mi ho teraz vitiahnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A ako dlho to trvalo?
ale ja neznášam zubárov tma to vždy smrdí ked sme boli zo školou skoro som sa tam pogrcala
Ale dás a to prežiť...horšie je prestrihávanie ďasna bez umrtvovačky
Pri druhom (13) mi ho rozvŕtala, potom praskol, pri ťahaní sa rozlomil na tri časti a tak Ale v pohode aj bez umŕtvenia, nepomôžem si, zubárske zákroky sú super.
---------
@sirota