Kedysi som chodila ku kozmetičke, lebo som sa bála, že si to krivo vytrhám a navyše som ho mala pomerne hrubé, tak o to horšie by sa mi to trhalo, teraz už si ho upravujem sama
@hectahdarippa poznám ten obrázok, ale nie je to tak celkom pravda. Keby niektoré z nás, hlavne tie tmavovlasé, ktoré podedili viac testosterónu, chodili s nevytrhaným obočím, asi by ste sa zľakli
Vytrhá sa do primeraného tvaru, ale nedokresľuje sa do toho pôvodného, z ktorého bolo vytrhané...iba sa "vypĺňa".
Ale logiku natetovaného obočia nepochopím. Akože, je s tým možno menej starostí, lebo človek to môže pomaly depilačnými pásikmi ošklbať celé, a má ho tam "nakreslené", ale vyzerá to strašne umelo...
robim to sama a tak to aj vyzera... chybu vidim skor v tom, ako rastie nez v mojej nesikovnosti. robim vsetko pre to, aby boli obe v jednej vyske a v jednom tvare, no skoncilo to tak, ze zatial co jedno je normalne, tak druhe uz pomaly ani nie. snazim sa tiez, aby boli co najvyssie a to sa mi vypomstilo.
strašne ma to nebaví...ale ak idem ku kozmetičke, ta je naramne mudra a vytrhá ho asi tak ako mi rastie.... proste oničom.... ale zasa sa rada hram že ho "tvarujem" .... ale zasa ma nebaví to šklbať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Take zakerne to je
Vytrhá sa do primeraného tvaru, ale nedokresľuje sa do toho pôvodného, z ktorého bolo vytrhané...iba sa "vypĺňa".
Ale logiku natetovaného obočia nepochopím. Akože, je s tým možno menej starostí, lebo človek to môže pomaly depilačnými pásikmi ošklbať celé, a má ho tam "nakreslené", ale vyzerá to strašne umelo...
@sturmer lebo si aj trháš
sama som si v živote netrhala a kozmetičke som chodila niekedy veľmi veľmi dávno
inak mi ho trhá kamoška, bývalá spolubývajúca a naposledy teta