Zdravím. Mala by som záujem o tričko s istým špecifickým symbolom, a kedže také v obchode len tak nenájdem, rozhodla som si ho dať vyrobiť pekne podľa môjho želania. Popozerala som nejaké stránky na to zamerané na nete, a od vás by som potrebovala neja
shirtinator.sk mám odtiaľ jedno, celkom v pohode kvalitka, len umiestnenie vzoru sa mi veľmi nepáči, pretože si môžeš vybrať asi len zo štyroch možností..
kamosovi som pred 3 rokmi dal robit tricko cez shirtinator.sk... ma ho doteraz, vobec nie je vyblednute, aplikacia stale drzi, dal som mu spravit fotku cez celu hrud, bolo to detailne, jasne farby, maximalna spokojnost
tak ja chcem vzor na stred takže v tomto by to malo byť v pohode .....ja sa skôr obávam tej kvality...akým spôsobom tam máš aplikovaný ten "obraz" ??? drží to v pohode???
@pesadilla súhlasím s "dyncom", tričko mám už zo dva roky a text stále pekne drží takže o kvalitu by som sa nebála, navyše, sama si môžeš vybrať typ trička
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
tak ja chcem vzor na stred takže v tomto by to malo byť v pohode .....ja sa skôr obávam tej kvality...akým spôsobom tam máš aplikovaný ten "obraz" ??? drží to v pohode???