áááhoj, choď na hlavnú, ako je kostol, dom obuvi ideš na tej strane smerom k Slovanu (budúcom 5! hviezdičkovom ), ako je obchod Duvian a trochu ďalej tam je podchod, vojdeš a iď ďalej tam je Copycentrum, majú tabuľu aj na hlavnej, mala by si to hneď nájsť...no a tam ti vytlačia čo len chceš, nevime či teraz nezvýšili ceny, naposledy som zacvakala za farebné triko okolo 120 Sk...za biele by malo stáť stovka, ale myslím, že teraz to bude stáť aj 150Sk, tiež si chcem ísť vytlačiť ešte jedno star wars triko do zásoby
Potlač na tričká robia aj vo Fuji Color v OD Dargov - tričko som si tam síce nerobil ale nechal som si tam vyrobiť hrnček s vlastnou potlačou
A už dlhšiu dobu sa chystám niekde si nechať spraviť perá s mojim menom a logom ale problém je v tom že poväčšine je najmenší dober 100ks čo je teda dosť
___ja som si navrhol vlastny design cez: » www.noex.sk/... a som totalne spokojny___ kvalitny tovar netrvalo to dlho a mam vlastne triko + mozes si upravit navrhy ktore ponukaju v e-shope___fakt trieda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A už dlhšiu dobu sa chystám niekde si nechať spraviť perá s mojim menom a logom ale problém je v tom že poväčšine je najmenší dober 100ks čo je teda dosť
- o 5% lacnejšie
V cene je aj uprava motivu a aj tricko. Vedia to urobit aj do 24 hod. a hotove tricko ti v Kosiciach este aj donesu. Zavolaj im alebo posli e-mail.