Máme v triede spolužiaka. Definícia: Otrasný, sprostý a úchylný provokatér. Cez hodinu mne a spolužiačke ukazuje perverzné gesto (v preklade: vylíže nás ) a je pravda, že nepatrím medzi vzorné študentky. Povedala som na triednickej, čo robí ("Ukazuje p
@horsiq my napríklad nie... keď spolužiak v 7 alebo 8 triede raz povedal nadávku tak hlasnejšie, tak celá trieda "híííí ".. čo si to on dovolil povedať..
za 4-5 rokov to bude diskofil s tehlickami na bruchu co si bude mysliet ze ho vsetky baby chcu a bude kecatk de vsade si zajebal nedala by som mu ani keby bol posledny chlap v galaxii
Krom toho ono sa to delí na počítačové systémy a siete a telekomunikácie. Silnoprúd budeš mať len ako voliteľný predmet. A počítačové systémy a siete sa ešte po 3. ročníku delia na počítačové systémy a modelovanie a siete s ktorými je na niektorých školách spojené cisco. Telekomunikácie sú najľahšia cesta keď chceš tou školou len prebehnúť. Ale spraviť si tie počítačové systémy a cisco je asi najlepšia voľba... za to najťažšia...
@horsiq pokial viem tak každá škola si odbory môže upraviť ako chce, napríklad iná elektrotechnická v BA má od prvého ročníka elektrotechniku, TISku, lýceum a ešte aj športovú triedu u nás na strojárine odbory tiež menili a spájali kvôli malému počtu žiakov
jedine v triede, jedina v rocniku.. ziadna druhacka, ani tretiacka, akurat 2 stvrtacky
my sa delime 1 trieda POSko, 2 triedy komunikacie a 1 trieda silnoprud.. nemaju to ako volitelny, ale ako odbor a pocitacove sa nam dalej uz asi nedelia.. ja aj chcem ist na to POSko, s ciscom este uvidim
Lenže čím viac delení = tým viacej skupín žiakov = viac potrebných profesorov = viac potrebných učební a celkovo sa tým hrozne naťahuje rozvrh čiže 3 dni do týždňa som v škole od 7:00 do 16:00...
Technicko informačné služby Väčšinou priemer IQ v triede nepresahuje 50....
Keď si spravíš posku a cisco tak si vyhrala Pretože ak by si sa nedajbože po poske nedostala na výšku tak máš stále cisco a sieťari sú dnes proste žiadaní. A keby si už nejak chytená do programovania po strednej a fakt že dačo vieš tak je tu možnosť že ťa nejaký súkromník prichýli a samozrejme si ťa dá zaškoliť na čo zrovna potrebuje.
@horsiq ja som predtym bola na 8rocnom gympli a preto som aj odtial odisla, lebo si myslim ze toto ma lepsiu buducnost a zatial som jedna z najlepsich v triede, na polroka som mala vyznamenanie cize by to mohlo byt fajn..
@horsiq nerád to hovorím ale cisco má každý idiot tento certifikát má fakt minimálnu váhu.
BTW. A áno na elektrotechnike sa udrží úplne každý debil čo sa aspoň trocha snaží
Si pamätám keď bratranec chodil na elektrotecchniku tak prepadlo mu 10 spolužiakov a z tých väčšina prestúpila na zochovu lebo bola lahsia. Ked som na tu skolu isiel potom ja o 2 roky tak v prvom rocníku mi prepadli/odišli tuším len 5 spolužiaci z toho 2 išli na zochovu a tento rok by mali končiť. A ročníky za nami už neprepadal takmer nikto. Jednoducho si tam žiakov držia aby neprišli o prachy
lebo to moje gymnazium bolo o moc lepsie (ach) a na aku vysoku by som potom isla? na technicku by som nemohla, lebo by som nemala ziadne zaklady z toho.. mohla by som ist na nejaku filozoficku a hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
či aspoň mu ukážte to gesto už aj tak o tom triedna vie, nič ti už nemôže urobiť
a mam jedneho takeho uchyla v triede a toho zvyknem ignorovat, popr. na neho mierim paprikovym sprejom a ked je moc daleko ukazem mu prostrednik
za 4-5 rokov to bude diskofil s tehlickami na bruchu co si bude mysliet ze ho vsetky baby chcu a bude kecatk de vsade si zajebal nedala by som mu ani keby bol posledny chlap v galaxii
Inak ty si ešte na základke ? Či na nejak spešl škole ?
som na elektrotechnickej cize moc ludi mojho pohlavia tam neni
tu triednu som myslela tvoju, nie svoju, tu mam rada
Aaa všimol som si bydlisko
Jáj tak To hej u nás sa po prvom ročníku takíto lolofóni odfiltrovali
Btw čo si za odbor ?
a triednu máš v pohode, nezažila si moju, tá už je celkom piča
Zaujímalo ma či si ele alebo tis.
Predpokladám že si jediná ženská v triede že ?
Krom toho ono sa to delí na počítačové systémy a siete a telekomunikácie. Silnoprúd budeš mať len ako voliteľný predmet. A počítačové systémy a siete sa ešte po 3. ročníku delia na počítačové systémy a modelovanie a siete s ktorými je na niektorých školách spojené cisco. Telekomunikácie sú najľahšia cesta keď chceš tou školou len prebehnúť. Ale spraviť si tie počítačové systémy a cisco je asi najlepšia voľba... za to najťažšia...
Teda malo by to tak byť...
jedine v triede, jedina v rocniku.. ziadna druhacka, ani tretiacka, akurat 2 stvrtacky
my sa delime 1 trieda POSko, 2 triedy komunikacie a 1 trieda silnoprud.. nemaju to ako volitelny, ale ako odbor a pocitacove sa nam dalej uz asi nedelia.. ja aj chcem ist na to POSko, s ciscom este uvidim
Môže byť
Hovorím malo by...
Lenže čím viac delení = tým viacej skupín žiakov = viac potrebných profesorov = viac potrebných učební a celkovo sa tým hrozne naťahuje rozvrh čiže 3 dni do týždňa som v škole od 7:00 do 16:00...
Teda mal by som byť...
Technicko informačné služby Väčšinou priemer IQ v triede nepresahuje 50....
Keď si spravíš posku a cisco tak si vyhrala Pretože ak by si sa nedajbože po poske nedostala na výšku tak máš stále cisco a sieťari sú dnes proste žiadaní. A keby si už nejak chytená do programovania po strednej a fakt že dačo vieš tak je tu možnosť že ťa nejaký súkromník prichýli a samozrejme si ťa dá zaškoliť na čo zrovna potrebuje.
Stačí proste chcieť
BTW. A áno na elektrotechnike sa udrží úplne každý debil čo sa aspoň trocha snaží
Si pamätám keď bratranec chodil na elektrotecchniku tak prepadlo mu 10 spolužiakov a z tých väčšina prestúpila na zochovu lebo bola lahsia. Ked som na tu skolu isiel potom ja o 2 roky tak v prvom rocníku mi prepadli/odišli tuším len 5 spolužiaci z toho 2 išli na zochovu a tento rok by mali končiť. A ročníky za nami už neprepadal takmer nikto. Jednoducho si tam žiakov držia aby neprišli o prachy
lebo to moje gymnazium bolo o moc lepsie (ach) a na aku vysoku by som potom isla? na technicku by som nemohla, lebo by som nemala ziadne zaklady z toho.. mohla by som ist na nejaku filozoficku a hotovo
hen kukaj 1.A, mame tam nejaku BE
neeeeee to ten rozvrh moze byt este horsi? ved uz teraz vstavam o 5 rano, nez sa dotrepem do ba
inak uplne mi kazis iluzie!!! ja nechcem ist na silnoprud, to mi nepojde mozno by sa este tie telekomunikacne systemy dali