a este keby niekto vedel o nejakom ubytovani na duchonke, alebo pri nejakom jazere, napriklad pocuvadle, niekde na strednom slovensku....mohol by mi napisat pls TS?
my ideme na plavecký na týždeň do Štúrova čiže to bude ako výlet.. alebo ešte dnes nám učiteľ vravel že železnice robia takú akciu že za 8€ lístok.. a môžeš ísť tuším do popradu do aquaparku a máš v tom aj vstup..
my nebudeme mat triedny vylet...kedze sme stvrtaci na strednej....my sme uz dohodnuty na Dozvukoch (daleko od ludstva, alkohol, spoluziaci).....tesim jak svina
uz treti rok za sebou ideme do tatier ... a na zaciatku buduceho roka sa chystame namiesto stuzkovej do chorvatska ... dufam ze setko vyde tak ako ma a nepojde SETKO NAZAD !!!
no ak sa podari ...a spoluziak nam to nedodrbe tak by sme mali ist na tri dni do kopytovskej doliny (pri presove dakde vraj) co je celkom vykon kedze doteraz bol kazdy nas vylet o kosickom prip. presovskom divadle
@kat .. ty chces vedet nejake ubytovanie v stiavnic, pri pocuvadle? .. no je tu.. .. vola sa to ze hotel topky.. ale nikdy som tam nebol.. takze cenu neviem.. ale pri jazere pocuvadlo tu je hotel takze ubytovanei mas
na trojdnovy idu do bojnic s devatakmi,ale ja nejdem,po prve nemam tu triedu nejak v laske po druhe ide segra do skoly prirody a moja matka nevykradla banku po tretie na tri dni je to malo a po stvrte chcem ostat v skole v inej triede de su ovela lepsi ludia
@cacika1 aaa to dekrét dačo spomínal. že to už aj ukázal vedeniu školy či čo.. že si zaplatíš 8€ a môžme ísť vlakom do popradu a máš na výber ten aquapark alebo neviem čo... a to všetko v tej cene..
@cacika1 aaaa tak hádam hej však 1 deň ich nezabije a keď sa to dekrétovy pozdáva čo on na výlety nechodí však triedna chcela ísť s nami aj min. rok na výlet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
zato ze ty si take nezazil, este moze
u nás je toťiž veľmi veľmi ťažko sa zhodnúť na jednej veci