JA by som rozdelil ich vonu do troch: - nova, ale taky hnedy papier, silnejsi odor, drevnaty, malo umeliny - nova, ale taky az plastovy papier, vona je slabsia skoro ziadna, ale velmi "svojska"
- stara
hej, tiež ich zvyknem čuchať a najradšej mám vôňu nových kníh ale nevoňajú mi úplne všetky + často čítam na kindli a ten bohužiaľ žiadnu vôňu nemá ale ináč je to super vec :happy:
Ja neviem nečítam knihy (čítal by som ak by som našiel nejakú ktorá by ma zaujala zatiaľ som len každú encyklopediu čo mam doma asi 3x prečital) tak moc vône nepoznám.. teda okrem vône starých učebníc z nemčiny ktoré keď ucítim mam pocit akoby mi uplne vysušili nosovú dutinu a chvíľu sa mi zdá že sa dusím...
Neodolal som a zobral som prvu knihu ci mi tu lezi a vonia ako (nepouzity) toaletny papier.. Ale najradsej mam asi tu plastovu vonu.. Ti knihovu prabeze az tak necitim
okrem kníh ja čuchám hocičo...napríklad minule som bola v našom novo zariadenom dome a nasaklo mi tričko, tak že to bolo proste rozoznať z ktorej izby, lebo každá má špecifickú vôňu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
odór kníh dlho sa váľajúcich v príbytku intenzívne fajčiaceho a dymiaceho starého naturopata, je taký údený a dymový a treba si naň zvyknúť
» www.fragrantica.com/perfume/Wallpap...
no a najradšej mám z tvojho rozdelenie prvý prípad
ano, knihy z knižníc by som dala ako 4 triedu