No takže mam natiahnute trieslo alebo už nemam ale pri kopani ma to stale boli pri behu už tak nie ale stale tam niečo citim ked sa chcem poriadne kopnut a optriet sa do strely zacitam tam taku skurvenu bolest o tyžden nam začina liga tak chem sa
tiez som mal problem na hokeji s trieslom spadli sme zo superom a on na mna a niako sa mi zle noha dala pri dopade a niako sa mi aj trieslo natiahlo a chcelo to len cas na zotavenie.. neviem ci ti to do tyzdna prejde uplne ja som aj s tym trenoval ale asi az po tyzdni a aj po tom tyzdny som to citil a nebolo to vyzdravene uplne , samozrejme to zalezi od toho ako vazne si si to natiahol ....
keď vidím túto tému, chcela by som sa tiež čosi opýtať ohľadom triesla v tom mojom tak nejak akoby puká, hlavne keď cvičím, je to aj počuť.. Neviem čím to je a ako sa to stalo, robí mi to už dlho, ale teraz už mi to strašne začína vadiť, lebo sa mi potom nedá cvičiť poriadne vie mi niekto povedať, prosím prosím?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a doktora sa nehanbí,v špitáli je to doktoroví leider jedno čo a sko vypadáš