ked nemas dostatocne velku krabicu, tak ho musis vlozit so toho space bagu z teleshoppingu a odsat vzduch a tym sa jeho objem zmensi a zmesti sa ti aj do mensej krabice!
nenešibemi? tak ja si prečítam fórum a prvá téma,čo nájdem,ked otvorím oči..že ako zabiť chlapca?? ako by ste chceli zabiť chlapca? načo ho vlastne zabíjať.. nie,nie..táto diskusia nemá zmysel
no chod na pokec a napis na plochu ci pokeca zlate dievca...uvidis ze sa najdu aspon 2 chlapy co ti napisu...mne stale pisu uchylaci ze mam sexi postavu a ci nechcem fajku za fo ...no fuj...ale radsej som ked mi to napisu zenske
a kho ces vlastne zbalit chalana ze takze si gay to nic aj taky su hlavne musis najst takeho,ktory je gay lebo uneho tazko zbalis bud mili,pozorny,pozeraj sa na neho,usmievaj sa,snaz sa nadviazat rozhovor a potom to uz pojde aj same D
ahojte ludia! Mam taky problem s jednym chalanom, mohli by ste mi prosím poradiť?
Totiž chodím do školy s jedným velmi peknym chalanom. Pred asi pol rokom sme sa navzájom ´´zaregistrovali´´ a začal sa na mňa tak milo pozerať atď. lenže asi o týždeň na to sme sa pohľadom stretli pri skrynkách kde si nás všimla vtedy jeho kamaráta sestra. No a o dalsi tyzden spolu zacali chodit. On sa na mna stale tak zlato pozera a niekedy aj pousmeje a jeho terajšia frajerka na mna hadze vrazedne pohlady! Ako ho mam ziskat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Treba sa rozpravat,rozpravat a rozpravat. Potom sa spoznate namotate a je to hotovo.
1.pripravis si dostatocne velku krabicu
2.do krabice opatrne vloz baleneho, aby tu krabicu nerozdrbal
3.krabicu zavres a oblepis lepiacou paskou
4.ked chces dorucit zivu zasielku sprav mu diery na vzduch
@1 , @6 zaklincovali ste to a poriadne
@13- som zdesený tvojou rečovou a mozgovou kapacitou
zmozem sa len na cho! , nic mudre sa ani k takejto teme povedat neda...
1.Mas frajerku? ... odpoved nie
2.Si gay ? ... odpoved nie
3.Co by si urobil keby k tebe prislo dievca a urobilo toto ? ... a hovadsky dobre ho pobozkas.. a podla jeho reakcie zbadas ci ho mas abo nie
ale po tom tretom bode by som si asi daco pomyslel o tej babe
Totiž chodím do školy s jedným velmi peknym chalanom. Pred asi pol rokom sme sa navzájom ´´zaregistrovali´´ a začal sa na mňa tak milo pozerať atď. lenže asi o týždeň na to sme sa pohľadom stretli pri skrynkách kde si nás všimla vtedy jeho kamaráta sestra. No a o dalsi tyzden spolu zacali chodit. On sa na mna stale tak zlato pozera a niekedy aj pousmeje a jeho terajšia frajerka na mna hadze vrazedne pohlady! Ako ho mam ziskat?