Zajtra idem s priatelkou na taky celodenny vylet. Ideme si pozriet trnavu, potom pojdeme dalej asi do dolnej krupy, potom pozriet katarinku, smolenicky zamok, a domov.
Do Trnavy nechoď ! Tu nie je nič ... Ale ak už chceš, môžeš si pozrieť trojičné námestie plné bezdomovcov, promenádu plnú zvláštnych individuí ( takže aj mňa), pekné je to druhé námestie svätého mikuláša a potom taká starobylá ulica hneď za hrubým kostolom ktorý je na tom druhom námestí,ale ďalej už nechoď je tam hnusná smradlavá poliklinika ešte z čias komunizmu, alebo sa prejdite do tesca tuším sú pri ňom kolotoče ... Ale odporúčam navštíviť Trnavu v noci piatok, alebo sobotu nočný život je tu bohatý teda aspoň pre mňa no a tak
@natashatko pocul som, ze tam je pekne, ale do prirody pojdeme poobede, ked este pojdeme niekam inakam... skor som myslel v meste... nieco trochu kulturne, alebo tak
Pokial ta bavi architektura, tak na kostoloch sa vyjasis, inac tu fakt nic neni... tedaaa este asi okrem toho "rozjebaneho cukrovaru" A v tej dolnej krupej je velmi pekny kastiel so zahradou v ktorom vraj hraval beethoven alebo niekto taky a potom este cerveny kamen je paradny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@natashatko pocul som, ze tam je pekne, ale do prirody pojdeme poobede, ked este pojdeme niekam inakam... skor som myslel v meste... nieco trochu kulturne, alebo tak