Ahojte, som z RS a nedostala som intrák. Neviete niekto náhodou o dákom byte v TT na prenájom pre študentov? Resp. o niekom, kto zháňa 2 spolubývajúce? Zatiaľ všetko čo som našla a kde som volala tak buď inzerát už nie je aktuálny, alebo tam nechcú študen
Chodil som do Trnavy. Väčšinou majú aj voľné miesta na intrákoch, treba sa ísť osobne spýtať. Ale je to trošku risk no. Keď by si sa tak rozhodla, tak by som ti odporučil Študentský domov Miloša Uhra.
Odporúčam realitnú kanceláriu v TT Dakra, našli sme si cez ujka ubytko za pár šupov a ani nie ďaleko od školy. Cena fajn, depozit fajn. A dáva občas inzeráty aj na spinkaj.sk
treba skúsiť aj na bazoši aj na bazare, aj na spinkaj. vždy niekde niečo ponukaju. a najlepšie je volať a nie maily písať lebo niekedy si tí ludia maily nečítaju aj mesiac. (čo ma vždy vedelo nas*ať)...
@miaja obvolala som skoro všetko, čo som našla na bazoši, bazare aj na spinkaj.sk, písala som maily len tam, kde sa nedalo dovolať.. a zatiaľ všetko okrem 1 už buď nie je aktuálne, alebo tam nechcú študentov, alebo to mám strašne ďaleko od školy.. ale snáď tento 1 vydá
@nicolletz platnicka nie to uz radsej kajsmentke nic nic vtipne,praveze som prekvapeny,ale super,co rada varis? ten intrak/privat uz je vybaveny ci ako?
@david96 kadečo palacinky, lievance, zapekaný karfiol s brokolicou, francúzske zemiaky, kuracie prsia na kadejaky spôsob, cestoviny s omáčkami, lasagne, perkelt, veľa je toho
@nicolletz rozmyslam ze co nemam notification a ty si dala 96 namiesto 95 wow! to je neuveritelne..pre porovnanie ak chces,mam spoluziacku 19 rocnu a jej spolubyvajuci jej musia robit ranajky na intraku,lebo nevie prerezat rozok :o
na FB ešte nemáte nejakú spoločnu skupinu ako prváci ? Lebo mne to fakt velmi pomohlo, ked jeden spolužiak založil niečo takéto. Tam sme sa pekne krásne nazbierali a už to šlo samo Ale na to treba mať celkom zaktualizovanú FB stránku univerzity alebo fakulty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov