ja som žila dva roky v jébé. ako prvákovi mi ho dali a ako druhák som si ho vybavila v jébé je súúper teda pokiaľ sa stretnete dobrá partija ľudí. my sme tam prežili najtop 2roky.
v tretiaku som jeden semester bývala na vúje a pohodys.
@greyness Z Martina. Dosť ma to serká, že ten intrák je 16km od Trnavy, zaujímalo by ma, ako si dochádzala Chystám sa na intrák s kamarátkou, ale akosi si nevieme vybrať, lebo nie je veľmi z čoho .
busy tam chodia normálne. úplne pohodys. len proste keď chceš ísť pártypárty do TT tak to má nevýhodu lebo posledný bus do JéBé ide o 11 a potom až ráno a pol6 alebo nejak tak.
@greyness Takže nieje žiadna šanca, že by sa dal intrák vybaviť ešte v TT? Vieš, že by som si tam napr. zavolala.
Aspoňže si ma teraz upokojila, keď v druháku dostanem lepšiu ponuku Ale aj tak pôjdem nakoniec asi na ten privát. Akosi sama neviem, či je okolo tých 100€ na privát akurát, ale na inzerátoch čítam že táto cena je v TT úplne bežná. Chvalabohu, že nejdem do BA...
O pol 6? To aby som si nacvičila výdrž, zatiaľ zvládam max. do 3 rána .
@uspavanocka Nie som pevne rozhodnutá, či intrák či privát, to by chcelo viac uváženia, ale rátala som s tým, že to bude s intrákmi v TT na nič, počula som to od viacerých
@greyness Áno, to som čítala niekde v podmienkach, ale nemožno sa im čudovať, i keď na zálohu je to celkom veľa, nie som veľký vandal, že by som im tam išla všetko zničiť
@bloodypunk urcite prvy rok JB chod, dlasie roky budes mat na vyber z inych intrak, ale nie na vsetky sa da dostat ked si zena alebo z Martina ja som bol 1 rok v JB, 3 roky ptm neskor na VUJE a ptm sa mi uz nechelo po intrakoch, potreboval som obcas aj vlastnu chladnicku a tak, tak privat ale nieco poradim, zvykaj si na takyto pristup v TT, cim skor si zvyknes, tym lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
v tretiaku som jeden semester bývala na vúje a pohodys.
odkiaľ si?
busy tam chodia normálne. úplne pohodys. len proste keď chceš ísť pártypárty do TT tak to má nevýhodu lebo posledný bus do JéBé ide o 11 a potom až ráno a pol6 alebo nejak tak.
teda ak to nezmenili.
Aspoňže si ma teraz upokojila, keď v druháku dostanem lepšiu ponuku Ale aj tak pôjdem nakoniec asi na ten privát. Akosi sama neviem, či je okolo tých 100€ na privát akurát, ale na inzerátoch čítam že táto cena je v TT úplne bežná. Chvalabohu, že nejdem do BA...
O pol 6? To aby som si nacvičila výdrž, zatiaľ zvládam max. do 3 rána .
ale v JéBé máš ten problém, že keď tm prídeš tak musíš zaplatiť 100evri zálohu a keby odídeš odtiaľ skôr tak ti ju nevrátia.