zvazujem studium na tychto skolach, konkretne uc. anglina/slovencina. Vedel by mi niekto poradit, ktorá z nich je lepsia? prípadne ak na niektorú z nich uz niekto chodí a napísal by mi aké to tam je velmi by mi to pomohlo.
Moja suseda chodí na UCM na angličtinu, má toho dosť, ale ju to baví, určite je to aj dosť náročné, ale ak sa budeš ozaj učiť dá sa to bez problémov, tiež spolužiačka jedna je na trnavskej univerzite na slovenčine a angličtine, ale tá má toho dosť ešte aj to, že tam má veci ako chémia a podobne ... neviem, ja by som sa asi, ale UCM vyhol lebo to je CVOK House, nikde by som tam nešiel, aj keď angličtina je asi jeden z málo odborov čo má nejaký význam tam študovať ...
dakujem vsetkym za komentare, tiez som si pozerala vysledky rankingu agentury arra za rok 2012 a trnavska ma teda podla ich vysledkov najlepsiu pedagogicku fakultu na SR ale celkovo si polepsili vraj vsetky jej fakulty, takze trnavska zrejme vyhrala, este raz dakujem za vase nazory, pomohli ste mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@sqash ??? skoda ze pravnicka fakulta a Pedagogicka z TRUNI suú najlepsie na SR a UCM je fakt desi trošku mimo....
@fluptak
tak to je pre mna novinka ale ak to tak je tak good for you ak tam studujete