Máte niekto skúsnosti s touto školou, poprípade ako ťažko sa dostáva na tento odbor... ako tak pozerám predmety, vyzerá to ťažšie ako v BA. Tak či je to zdanie alebo je to tam ťažšie. Snažím sa nájsť nejakú poistku
@lucinka7 naša učiteľka tam študovala a vraj je to tam v pohode... neviem ako ťažko sa tam dá dostať... ale vraj sú tam aj hodiny kde sa dá pripraviť na príjmačky
čo som pozerala, tak príjmačky sú takmer všade podobné, v TT som však videla aj cudzojazyčnú časť...a k tým prípravkám, ak sa tam mám dostať, tak sa tam dostanem, dúfam. Veľa ľudí vravelo, že to je zbytočné a tak dodnes neviem ale to zo všadiaľ či už pregraduálny z práva alebo mediny
@lucinka7 no neviem nevyznám sa v tom až tak ... ale podľa mňa radšej chod tam kde to máš bližšie ... neviem podľa mňa radšej nech mš tie prípravy pomôže ti to aspoň trochu... inak vraj sú tam na tých príjmačkach tie teoreticke testy a ešte testy osobnosti...
ja som tiež mala na trnavskej psychológiu ako poistku, ale ten prijímačkový test bol taký hrozný, vlastne to bola jediná škola, kde to prijímačky neurobila
jo, ale byť neprijatý na psychológiu je vlastne výhra (teda len pre tých, čo si uvedomia, že nechcú s titulom pracovať v mcdonalde)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
čo som pozerala, tak príjmačky sú takmer všade podobné, v TT som však videla aj cudzojazyčnú časť...a k tým prípravkám, ak sa tam mám dostať, tak sa tam dostanem, dúfam. Veľa ľudí vravelo, že to je zbytočné a tak dodnes neviem ale to zo všadiaľ či už pregraduálny z práva alebo mediny
nie...zasa...nemienim ísť cez mŕtvoly a titul si platiť (ach)
jo, ale byť neprijatý na psychológiu je vlastne výhra (teda len pre tých, čo si uvedomia, že nechcú s titulom pracovať v mcdonalde)