aky najvatsy omyl sa vam stal ked ste si nieco kuchtily ? =D ja som si napr na rozok namiesto masla natrel palmarin alebo ked som si chcel spravit sirupovu vodu (mal som zhasnute svetla) na miesto sirupu som tam dal jar
@matusha ano najvatsy pisem bo mam anglicku klavesnicu , a uz nebudte vsetci taky SLOVACI je to trapne sa tvarit ako clovek co nikdy nespravil gramaticku chybu
aj keby som mala izraelskú klávesnicu, tak by som sa to snažila napísať tak, aby sa to čo najvac podobalo. A myslíš, že je trápne, keď niekto píše tak ako treba? Je iné spraviť gramatickú chybu ako napísať totálne vymyslený blud. Prepáč, že som Slovenka
@matusha =D nie ale boze sak co , =D 100 ludi 100 chuty takze kazdy nemoze byt ten najlepsy z gramatiky keby sme boli rovnaky tak to by stalo za holy shit =D
mne sa nič také nestalo...teda, viem že som na prvého apríla vymenila cukor za soľ a mali sme sladké halušky...ale to varila mama ...no a viem, že raz namiesto v oleji vyprážala v octe
raz som sla vyprazat syr a naliala som na miesto oleja ocot. esteze to tak smrdi lebo asi dost hnusny syr by bol. Alebo som si skoro do chocapiku naliala namiesto mlieka dzus. ale len skoro
ja keď som robila palacinky, my dávame do cesta olej aby nemusel ísť na pandvicu , a namiesto flaše s olejom som tam skoro vyliala flašu s bielym vínom paráda
no čo ?! tak by som opila svojich hostí veď komu to vadí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(irony)
aj parky som varila bez vody sak..naco
a kukuricu som varila 4 hodiny takze z nej zostali take zosusene cierne platky
a tak sak ja vzdy nieco dokaslem ppreto mam zakazyn vstup do kuchyne
"najvatsy...kuchtily" ?
ja keď som robila palacinky, my dávame do cesta olej aby nemusel ísť na pandvicu , a namiesto flaše s olejom som tam skoro vyliala flašu s bielym vínom paráda
no čo ?! tak by som opila svojich hostí veď komu to vadí