Ludkovia zacal som s tym cim som v zivote nam zacat.....DROGY........som zavisli a nemam sa na koho obratit co mam robit......nejake co to prezil by som chcel aby mi poradil
hmmm ... noooo .. v prvom rade povedz co beres ako sa ku tomu dostavas .. a vlastne setko kolo toho .. osobne nemam taky problem ale poznam si myslim dost ludi .....
na tvojom mieste by som to dal medzi diskusie s drogami alebo co ma nasralo alebo niekam de to bude citat viac ludi a viac ludi ti poradi..
a mohol by si poevdat tvoj pribeh..tak ti budu vediet pomoct viaceri ludia..a droga je siroky pojem a je mnoho dovodov preco ich niekto zacne brat..takze skus napisat toho viac a urcite sa ti bdue dat poradit..podla mna..
zaklad je priznat si ze mas problem to si uz urobil ale nemysli si ze tiaz z teba opadne musis to povedat rodicom nie si zly je to choroba choroba ktora sa ale da liecit recicky ani rady ti nepomozu kolko fajciarov sa pytalo ako prstat kolko fajciarov si dalo 100 krat poslednu cigaretu v zivote nie vyjeb sa na forum poziadaj o pomoc fotrovcov a chod na liecenie ihned ak na to nemaju peniaze poziadaj niaku dobrocinnu organizaciu mozes poziadat aj charitu to je fuk ale urob to inak si v pici zacnes okradat vlastnu rodinu o majetok aby si dostal peniaze jediny zmysel zivota budes vidiet v tom aby si si dal dalsiu davku stane sa z teba nula o ktoru ani pes nezakopne zlikvidivaneho v dojebanych topankach a dopychanymi rukami ako obycajnu spinu zo zeme ta zoberu fizly a strcia na 20 rokov do basy za drogy a za vsetky hluposti ktore si napachal aby si sa knim dostal chces takyto zivot ? chces takyto zivot chlape ? musis zverit svoju buducnost do ludi ktory ti chcu a mozu pomoct ale musis to chciet ty sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a mohol by si poevdat tvoj pribeh..tak ti budu vediet pomoct viaceri ludia..a droga je siroky pojem a je mnoho dovodov preco ich niekto zacne brat..takze skus napisat toho viac a urcite sa ti bdue dat poradit..podla mna..