Viem ze je sex vo vztahu dost dolezity,ale ak je ten vztah este len na zaciatku tak sa pytam...ako dlho dokaze byt muz trpezlivy,kym zena nakoniec pochopi,ze to predsa len nebude na jednu noc...a prestane sa "vykrucat"... ?
vykrucaju sa aj muzi, lebo este nechcu alebo nei su presvedceny o tom, ze je to ta prava. Zazil som uz take pripady. sex nemusi nie je az tak velmi dolezity v partnerstve. dolezita je laska a vzajomne pochopenie komunikacia, dokladny spanok s partnerkou ale sex tam nevidim ziadny. Vsetko ma svoj cas a na co sa ponahlat ..........
daval by som maximalne pol roka, viac by bol asi risk. mozno to znie kokotsky, ale bohuzial, je to tak. no poznam aj pripady, ked po roku este nic nemali spolu, ale to uz je fakt hardcore
hh to sa neda mat niekoho rad a netuzit snim robit iste veci ja by som cakal tak 2-3 mesiace a potom jej povedal nech sa rozhodne pretoze ak za to tej babe nestojim nema zmysel to natahovat....
peter_piper : no mne sa aj pol roka zda dost dlha doba
Typek : 2-3 mesiace je este v norme...
...ale co ak baba che aj skor,len nevie ci to je to spravne rozhodnutie....ci si chalan nepomysli ze je volajaka nadrzana....a tak ju aj bude brat...for fun...
ak ťa chlap naozaj miluje, tak kvôli TEBE, ktorú tak neskonale miluje, vydrží a bude trpezlivý, dokiaľ ty chceš. samozrejme, ak uvidí, ze máš strach zo sexu, tak mu o tom povedz, pretoze láska bez sexu nie je láska. vsetko bude dobré, neboj.
ináč, uz som to asi povedal, ale - ak ti dá podmienku, ze buď sa budete milovať najneskor napr.o tri dni alebo od teba odíde, prijmi s ním rozchod. nesmie ti dávať na výber. ty más právo na slobodu a ak ťa on chce, tak vydrží.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Typek : 2-3 mesiace je este v norme...
...ale co ak baba che aj skor,len nevie ci to je to spravne rozhodnutie....ci si chalan nepomysli ze je volajaka nadrzana....a tak ju aj bude brat...for fun...
ináč, uz som to asi povedal, ale - ak ti dá podmienku, ze buď sa budete milovať najneskor napr.o tri dni alebo od teba odíde, prijmi s ním rozchod. nesmie ti dávať na výber. ty más právo na slobodu a ak ťa on chce, tak vydrží.