tiež sa niekedy rozprávam sama zo sebou, ale vačšinou ked nikto iný nie je naokolo. Rozhovory vediem tiež s mačkou a aj s kvetinou ale ta mi už zvadla. Aj tak s nou nebola poriadna reč.
mne sa to tiez casto stava... jeej, kasko , aspon nie som sama ja sa sama so sebou tiez hadam... a obcas sa na seba urazim to je este vacsia haluz D ...
ale najhorise je, ked som v dakej spolocnosti a zacnem sa rozpravat sama so sebou a ani si to neuvedomujem niekto to pocuje a potom sa pyta co som vravela ... to sa mi raz stalo (nastastie len 1) a trapas ...
ja tiez ale niekde som cital ze takito ludia maju v sebe vacsi potencial stat sa schizofrenikmi nejak to suvisi s ventaliciou toho ''ja'' ktore potlacuje to ''ja'' ktore ukazujeme svetu alebo tak
Ja to robím a beriem to normálne... ale robím to zásadne len vtedy, ked som sama doma. Raz ked som bola mala sa mi stal trapas... kamoška asi chcela otestovať, či som važne taký cvok, ako vyzerám, tvárila sa, že už odišla a ja som si samozrejme začala spievať na plné hrdlo a k tomu ešte niečo trepať, a odrazu počujem rehot...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A 55lienka ujov takéhoto druhu stretávam aj ja na každom kroku,najlepší bol ten čo mal napoak kravatu a rozčuloval sa nad tým
Sem tam si nadavam,hecujem sa. Alebo len tak filozofujem nad tym co sa momentalne v mojom zivote deje.
ale najhorise je, ked som v dakej spolocnosti a zacnem sa rozpravat sama so sebou a ani si to neuvedomujem niekto to pocuje a potom sa pyta co som vravela ... to sa mi raz stalo (nastastie len 1) a trapas ...