Minule sme sa bavili s kamarátkou a ona mi povedala čo sa jej stalo.
Raz mala bolesti a myslela si, že má nejaký zápal, tak išla ku gynekológovi. Tej jej robil rôzne testy, no nemohol ju poriadne vyšetriť, kedže bola panna. Navrhol jej, aby si nieko
@shoesmaniac@3 toto je na mna moc. mozno je zdravie dolezitejsie, ale nemyslis, ze to trochu dost prehnal? ci tebe by to bolo jedno a v tej chvili by si sa s niekym vyspala? len preto, ze ti to povedal doktor?
@klaudiqaaa no vzhladom k tomu, ze by to baba zjavne robila proti svojmu presvedceniu, neviem preco sa nevies rozhodnut..
@johnysheek Reagoval prakticky a racionalne...tak ako doktor ma. Pozri niektore vysetrenia sa daju robit iba ultrazvukom kt. sa neda robit ked si panna. Ja nehovorim ze rovno od gynekologa sa ma ist s niekym vyspat ale zase naco nieco hrotit. Panenstvo sa podla mna na birdzi dost precenuje, a zdravie mi urcite v tomto pripade pride prednejsie.
aj ja mam gynekologa a posrandujeme na hocijaku temu.... a keby taketo nieco v len inom zmysle zabije v ramci srandy neposkladam sa naozaj z toho
mozno je len truba a nepochopila "zart" aj ked trochu nemiestny.... ak to doktor myslel vazne, tak je kokot, tak nech ho vymeni boze nieje to az taky problem najst si druheho
odborník a dúfam že ho poslala presne tam kde on posielal ineho a zmenila ho
@ladyofcarnage teraz ma napadlo že možne preto alenka v 38 išla do anglicka len si zajebať s tvojim ujoma potom s5 lebo chcela aby jej mohol gynekolog konečne prehliadku urobiť
Vôbec nereagoval prakticky a racionálne a ani náhodou tak ako doktor má. Keby to vyšetrenie v mene zdravia bolo také súrne, mohol jej navrhnúť to, že jej ho spraví aj tak, pričom by ju upozornil na následky, príp. v krajnom prípade, by jej odporučil operáciu (a áno, za niekt. okolností sa panenská plana prerušuje chirurgicky).
Takto bud veľmi kruto žartoval, alebo si potreboval pohoniť ego, na tom, že niekoho poníži.
Na závere sa zhodneme, pravdepodobne to je kokot a treba vyhľadať iného.
toto mi pride ako pokus o vtip..tvl..robit z toho take halo, ked je este ta kamaratka mozno nejaka netykavka, ktora nepochopi nejaku nemiestnu poznamku, tak..
tiež mám gynekológa a posrandujeme niekedy, ale keby mi hento poví tak mu jednu asi dám cez hubu... možno to bolo myslené ako žart, ktorý ona nepochopila, ale bolo by to dosť kruté od toho doktora... a takto by vôbec nemal doktor reagovať nech je už situácia akákolvek...
@klaudiqaaa myslim, ze je dnes dost moderna doba, aby to slo vysetrit i ked dievca tou pannou ostane. nehovoriac o tom, ze ak by to i neslo, tak sa to da vzdy spravit inak nez tym, ze babu posles mat sex. a ci to myslel zo srandy. mozne je vsetko, ale zjavne to ta baba tak nepochopila, takze i sranda ma svoje medze a na vine je stale doktor . minimalne netaktnostou
btw - ak potrebuje baba vysetrit a brani v tom len jej panenska blana, tak sex musi byt fakt vhodny.. si to v lepsom pripade este zhorsi.. ano.. to je ten najspravnejsi postup..
@shoesmaniac ci sa precenuje alebo nie je len tvoj nazor a to ze ja ho nezdielam predsa neznaci, ze sa nim musim riadit, lebo ho pokladas za spravny ty. ja nie a doktor lieci "mna", takze ma ku mne pristupovat so specifikami, ktore sa tykaju "mna" - a teda nie hento.. a ako som pisal vyssie.. - bud to spravit inym sposobom, alebo ju odstranit povedzme chirurgicky..
ci akoze ked ma baba 15 a neda sa to vysetrit, tak ju posle sa s niekym vyspat? a ako bude vysetrovat 14rocnu?? ked uz sa nebudeme bavit o precenovani pb.
@johnysheek Lenze tu ide o to ze 14 a 15 rocne dievcata nepotrebuju taku prehliadku ako 20 rocne dievca. Rizikove choroby stupaju umerne s vekom, cize u nich je nepravdepodobne nejake ochorenie. 20 rocne dievca by malo ist na priehladku 1x rocne, 35 rocna zena uz 2x.
A mne pride racionalnejsie podstupit prirodzeny pohlavny styk ako chirurgicky zakrok. Ale kazdy ma na to iny nazor.
@32 to čo bol za hlod čo si tam zadelila... ako, montovať sa vám s johnysheekom do debaty nejdem, ale keď má 20 a je panna, tak za tých 6 rokov od 14 aké choroby asi tak chytiť mohla ?? ..také čo tiež panna, ktorá má 14 mať nemôže.... a dievča pot 18 má nárok na preventívnu prehliadku raz ročne nie náhodou ??
aj ja poznam pripad kedy toto gynekolog povedal- ale mala okolo 25 rokov vtedy- koli tomu ze mala nejak otocenu maternicu - nic nezvycajne je to caste- ale pri sone jej kusok nebol viditelny... mam dojem ze to potom aj urobila .... no ale neviem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
.. je to kokot
teraz sa neviem rozhodnúť či je väčší blbec ten lekár alebo ty
ved iste veci su viditelne cez obycajne sono...to jej nemusi pozerat ani 'tam dole' (ach)
@klaudiqaaa no vzhladom k tomu, ze by to baba zjavne robila proti svojmu presvedceniu, neviem preco sa nevies rozhodnut..
@giovanne som zvedavy na reakciu jej rodicov..
mozno je len truba a nepochopila "zart" aj ked trochu nemiestny.... ak to doktor myslel vazne, tak je kokot, tak nech ho vymeni boze nieje to az taky problem najst si druheho
@ladyofcarnage teraz ma napadlo že možne preto alenka v 38 išla do anglicka len si zajebať s tvojim ujoma potom s5 lebo chcela aby jej mohol gynekolog konečne prehliadku urobiť
Vôbec nereagoval prakticky a racionálne a ani náhodou tak ako doktor má. Keby to vyšetrenie v mene zdravia bolo také súrne, mohol jej navrhnúť to, že jej ho spraví aj tak, pričom by ju upozornil na následky, príp. v krajnom prípade, by jej odporučil operáciu (a áno, za niekt. okolností sa panenská plana prerušuje chirurgicky).
Takto bud veľmi kruto žartoval, alebo si potreboval pohoniť ego, na tom, že niekoho poníži.
Na závere sa zhodneme, pravdepodobne to je kokot a treba vyhľadať iného.
@interrupcio nie ja radšej ostanem pannou než by som sa mohla dať plnohodnotne nechať vyšetriť a byť si istá že mi nič vážne nie je
btw - ak potrebuje baba vysetrit a brani v tom len jej panenska blana, tak sex musi byt fakt vhodny.. si to v lepsom pripade este zhorsi.. ano.. to je ten najspravnejsi postup..
ci akoze ked ma baba 15 a neda sa to vysetrit, tak ju posle sa s niekym vyspat? a ako bude vysetrovat 14rocnu?? ked uz sa nebudeme bavit o precenovani pb.
A mne pride racionalnejsie podstupit prirodzeny pohlavny styk ako chirurgicky zakrok. Ale kazdy ma na to iny nazor.
a to ze je nieco nepravdepodobne neznaci ze je to nemozne..
a to ze bol pristup lekara neprofesionalny je taktiez faktom
@antifunebracka
ja som u neho bola v 14 tiež takto, že som mala nejaký problém a potom som pár rokov nechodila a toto sa spýtal mamy tak medzi rečou vo výťahu
Inak "v pohode" gynekológ , nechcel ti dohodiť ešte aj svojho syna?
Vieš, čo vymeň gynekológa či za iného alebo za gynekologičku. To čo ty povedal, je od neho veľká drzosť.
ale nakoniec mi to i tak odstránili operačne
gynekológovia sú kkti a ženy sú hrozne necitlivé