Trvácnost slúchadiel (inak hovorim sluchatka to kvôli vám)
Koľko vám tak vydržia , s relatívne normálnym zaobchádzaním .. .. ja kupujem take ze okolo3-5 e.(len dočasné) .. a po 4-5mes. dovi, tak ako je to u vás?
ja si kupujem Koss-ky v Nayi za nejakých 6 či tak nejak eur lebo viem, že sa mi za chvíľu pokazia. Vydržia mi také dva-tri mesiace. Aj teraz pred pár dňami sa mi pokazili.
dobre si urobila ze si napisala sluchadla, lebo tu mame taku inteligenciu , ze by si videla hned, aki su oni dokonali a ako neznesu nespisovne slova , ktore v reali isto aj oni sami pouzivaju
mal som dlhý čas kossy za nejakých 7€, vydržali mi len nejaké 3 mesiace, potom som dostal Buxtony za nejakých 30 €, tie mali tiež krátku životnosť a od nového roka mám Sony za nejaký 9€
@lucia199513 presne preto,viem co robim ale tak mne sa tato verzia paci viac ale je nerealne tak hovorit fakt (co je skoda lebo tolko srandy na porusovani rytm.zákona, bol by zazitok to pocúvať
už pár rokov (možno 3-4) mám jedniu philipsky ale používam ich len na notebook aj ked každý deň a k ipodu mám tie čo k nemu boli a tie fungujú už asi dva roky
Mne sa páči slovo slúchatká, tak budem používať to...mne sa kazia dosť často. Na všetkých slúchatkách, čo som mala, vôbec nezáleží na tom, aké boli drahé, ale na tom, akú majú koncovku, lebo tam sa mi vždy pokazí káblik.
no a nemyslim ze na ntb obcas, take vydrzia aj storocie ale denno denne bezne. z vačku do vačku , vytahat za kabel, ked padnu a vselico okolo toho takyto typ .. co dostanu zabrat
Asi pol roka mi vydrzali Koss porta pro anniversary edition ale mam ich v zaruke takze mi ich vymenili (uz 3 krat - vzdy rovnaky problem s kablom). A v zime som kupoval este take lacne sluchatka do usi ale tiez koss a zatial funguju.
@tasha5 mala som za 20€, 50€, a ešte aj nejaké také, čo boli pri niečom ako "zadarmo" či čo a všetky dopadli rovnako...zlomil sa káblik. Jediné slúchatká, čo som mala a nedopadli tak, boli tie ipod-ácke, na nich sa tak zhoršil zvuk, že sa cez ne už nedalo počúvať. Ale čo sa týka trvácnosti, tak pri mne na cene až tak nezáleží, všetky končia rovnako :/
mal som sony slúchadlá (špunty) čo som si kúpil vtedy ešte za 1500 a neustále sa kazili. Potom som si kúpil AKG klasické za cca 40€ a tie mi fungovali stále, dokiaľ mi ich pes nezniči. Teraz mám ďalšie sony cca trištvrte roka a stále fungujú. Tie za 9€ sa podľa mňa ani počúvať nedajú. Ja si na hudbu nejako nepotrpím, ani ju nepočúvam nonstop, ale nechcem prísť o sluch pri nejakom chrčaní neustálom
ja mám JVC za nejaký 8 či 9 E z Tesca a v pohode spolu nažívame už skoro siedmy mesiac....ale ešte ich mali aj v rôznych farbách, no čo viac môžem chcieť?
akurát som si na ne minule (paradoxne tiež v tescu) stúpila a sa mi odchloštila také tá vrchná časť z nich.....ale stále idú
@tasha5 Ani moc ne, mne sa ten kabel o nieco omotal a ja som tym nechtiac trhnul - potom to islo len na jedno sluchatko a ked som mierne potocil tou koncovkou tak obcas to islo aj stereo A uplne skoncili ked mojej sestre padli na zem a jedno sluchatko sa od toho ramu uplne odlomilo. A potom dalsie razy sa len kabel pokazil. Ale maju dobry zvuk, nejsu zas tak drahe a je na ne zaruka a v pohode mi ich vymenili za nove aj ked to bola moja chyba ze sa pokazili.
už druhý rok koss KE ...s tým že som raz reklamovala kvôli káblu,dokonca sa mi to stalo ako na bielych, tak v podobnom čase aj na modrých, pri doživotnej záruke rátam s tým, že im ich budem posielať na výmenu každý rok
na druhej strane, mám rada dobrú hudbu, a nemohla by som si vypočuť ani rádio na sluchatkach za 2€...asi ani za 6
avšak, tieto kossy by som si už druhýkrát nekúpila, mierne prebasovaný zvuk, alebo ako to nazvať...hlúpy i pod nemá ekvalizer
raz som si kúpil také obyčajné za 2 € vydržali 2 roky cca a nedávno som mal za 10€ a skončili do 2 mesiacov ... teraz mám za 9€ ale už ich mám asi 3 mesiace a sú v pohode
Tak ja som mala slúchadlá od discmanu,ktoré mi vydržali asi 6 rokov,ale nakoniec skončili tak,že mi ich brat privrel do dverí a totálne ten plast rozlámal... Potom som mala kamoškine pár mesiacov,mne išli v pohode a jej odišli 2 týždne po tom,čo som jej ich vrátila(tiež je tkaý talent na slúchadlá že všetky sa jej pokazia)
ja neviem či myslíš tie malé štuple do uší alebo velké? lebo velké mám také nejaké staré čo sme mali doma...bohvieako kvalitne nejdú al sú staré....a potom mám také tie malé štuple za 17 eur a tie sú výborné (hentie oné za 6 čo všade predávajú si už nekúpim ani za boha lebo sa hneď pokazia a šuštia)
nechápem, ako sa môžu niekomu stále dokola kaziť slúchadlá ja mám Creative už 4roky a nič im nie je .. nesmrteľné ...a to ich všelijako skrúcam, pučím v taške, váľam kade-tade, občas hryziem od nervozity a nič nie som k nim vôbec šetrná
no ja mam asi druhé najlacnejšie Philipsy - stáli ma niečo okolo 8-10 eur, ale mám ich už dva roky. Pokiaľ nie si príliš náročná a na druhej strane očakávaš fakt dobrý zvuk, tak, sa som s týmito spokojná. A treba dodať: nie sú to štuple.
no najdlhšie mi vydržali asi 9 mesiacom, ale to bolo už asi pred 4 rokmi ale inak mi vydržia asi 3 či 4 mesiace, a to je jedno že jaké drahé kupujem alebo jakej kvality
mne sa dosť rýchlo pokazia, a potom, čo som zistila, že to nie je kvalitou a cenou, tak si kupujem také lacnejšie. V priemere mi vydržia asi 3 mesiace.
Kúpil som si na vianoce Creativky také velké megy na hranie..asi 40€ som za ne dal a teraz im nejde mikrofón a lavé sluchátko poriadne nedrží lebo sa urvala tá širšia časť čo to drží Jakože super
kedysi mi vydržali tak tri mesiace, jedno či to boli drahšie Creative alebo nejaké obyčajné za 5é, vždy sa tam prerušil kontakt a minimálne jedno z nich prestalo hrať
už trištvrte roka mám tieto
neboli drahé, držia mi v ušiach a stále fungujú, aj keď s nimi zaobchádzam neopatrne a používam ich denne
@62. a hentaké aj držia? Mne nikdy nedržali ale to som skúšal také sračkové, ale tvar mali rovnaký nenávidím ich Ja radšej také tie úplne klasické štuple.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
vydržia mi jeden až dva roky, niekedy si ich aj opravím keď sa zlomí kábel pri jack-u
lacné slúchadlá v ktorých počujem len výšky a chrchlanie som vždy rozdriapal a vyhodil takže nemám ani šajnu koľko to vydrží
sestra mala nove ajfonove sluchatka, po statocnom tyzdni im bol konec.
akurát som si na ne minule (paradoxne tiež v tescu) stúpila a sa mi odchloštila také tá vrchná časť z nich.....ale stále idú
na druhej strane, mám rada dobrú hudbu, a nemohla by som si vypočuť ani rádio na sluchatkach za 2€...asi ani za 6
avšak, tieto kossy by som si už druhýkrát nekúpila, mierne prebasovaný zvuk, alebo ako to nazvať...hlúpy i pod nemá ekvalizer
inak ja mam celkom nanič slúchadlá z nejakého carrefouru v krakówe, za tuším tak 80 zlotych
Teraz mám štuple za 13€ a držia sa už 3.mesiac
už trištvrte roka mám tieto
neboli drahé, držia mi v ušiach a stále fungujú, aj keď s nimi zaobchádzam neopatrne a používam ich denne