Trvalá akupunktúra...ja si to chcem dať...máte to niekto?Alebo: Všeobecne o pirsingoch
Tak mňa trápia chronické migrény a sú akupunktúrne body ktoré to priaznivo ovplyvňujú...tak ja som sa rozhodla že si chcem dať spraviť aj dierku do ucha tak si to dám spraviť rovno formou trvalej akupunktúry a dúfam že mi to nejako pomôže...
@pawlo ....ja to už ani nevnímam..už som si za tie 4 roky zvykla na tú nechutnú bolesť....tak ako bolesti hlavy mám nechutné a dosť často v poslednej dobe mám že fakt strašne silné migrenické záchvaty....už to ani vydržať sa niekedy nedá...a všetky možné vyšetrenia mi robili a nič nezisili..len mi povedali že si musím zvyknúť...
@pawlo a ty si ako myslíš že ja to mám len proste z toho že sa stresujem???? ako inak,teraz som absolútne šťastná konečne všetko sa mi konečne darí, našla som si priateľa proste som teraz konečne momentálne veľmi šťastná,nestresujem sa,ale práveže v poslednom období sa mi to len stupňuje...takže tak....
myslim ze tri dierky na pravom ajedna nalavom sa za pierc nerataju-takze nemam... no cez leto by som si rada prevrtala jazyk ...pierc sa mi paci len v jazyku, oboci, spodnej pere u zopar konkretnych ludi a v bradavke na chlapoch
@wera55555 Nemám s tým skúsenosti, v každom prípade som čítala/počula/zaregistrovala v rozhovoroch, že výnimočne môžu trpieť migrénami aj ľudia v našom veku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A čo ťa tak veľmi stresuje???? :/
tak je veľa vecí...
veď to nie je normálne aby trpel mladý človek takouto chorobou.
tak ale v dnešnej dobe je už všetko možné....