ahojte chcela by som vediet ci ma niekto skusenosti s trvalou onduláciou na dlhsich vlasoch.chcela by som si ju dat lebo ja mam vlasy uplne rovne a maly objem.a vobec neviem ako to vyzera.ci su to vlnky alebo kucery ako baran ak mate dake skusenosti aleb
viem ze nici vlasy ale pocula som uz aj gelovej a ta vraj nenici vlasy az tak...a nemam 15 rokov a nepytam sa lebo nemam co robit...nechcem trvalu aka a 80-te roky a bon jovi .....chcem vlny
Santi, presla som vsetkymi fazami a vsetkymi ucesmi.....vies o co som sa snazila po asi desiatich rokoch blbnutia??Aby som mala svoje stare vlasy, jedine farbu si neodpustim, bo som sediva po detoch dost....a aka som happy, ze som zachranila tri krat vypadane vlasy...po kazdom dietati a skrepovanie, to este ked som mala okolo 20 rokov....a trvalila som sa fakt dobrou kadernickou...
mnooo...podla toho aku si daj...je gelova ,francuzska a ine..take co ti nenicia vlasy...kadernicka by ti mala vediet vybrat niejaku na objem a kucery...neboj..
ja by som si trvalu nedávala... nepáči sa mi to...ak túžiš po kučeroch, radšej si ich cez noc natoč a ráno len zafixuj lakom... lepšie a neničíš si tak moc štruktúru vlasov (lebo aj samotný lak je dosť veľká chemikália)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» diskuse.dama.cz/d.php?d=3422...
heh..ale s tym je babracka s kucerami..viem o com hovorim.ja musim furt zehlit abych mala rovne
bo tie moje kucery ma ubijaju