Existuje nejaký spôsob odstránenia chlpov napr na hrudi, okrem holenia, ktorý by nespôsoboval ten efekt, že keď si ich raz človek oholí tak sú potom dlhšie a je ich ešte viacej ?
budem rád ak sa tu objaví aspoň 1 normálna odpoveď dík
@nixxina@5 celkom trvalý nie je ani laser, hlavne u týchto miest, ktoré sú hormonálne podmienené (áno, u chlapov je NORMÁLNE, ak na hrudi chlpy sú ) ... takže po prvotnom cykle ( nezmizne to všetko naraz, laser berie len chĺpky, ktoré sú v rastovej fáze, teda asi tretinu) je to potrebné približne ( je to individuálne ) raz za rok zopakovať.
ani mna nebavi holit sa...zo zaciatku ma to ako tak bavilo ale teraz ma to normalne obtazuje ..keby sa to neakym sposobom dalo vyriesit hned by som sa na to dal..
@smallville3 kúp si v drogérii krém Opilca a tým si to sprav podľa návodu........nejaký čas budeš mať pokoj a keď budeš pri chechtákoch, tak to rieš tym lasérom.....filipk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
trvaly je jedine laser