@kikushenka teba by som nikdy neohováral až taká sadistická sviňa zatial niesom ) ... svätkov?? (to je od slova svätý ?? ) ... a oplatí hlavne keď je z michaloviec a ták čo predstavuje 2. stranu môjho sveta
@kikushenka .. už si ospalá že? ja už idem radšej spať (ach) no... si vravela že nevieš či sa mi to oplatí..oplatí .. ak je z východu to znamená že pochybujem že by sa niekomu chcelo cestovať 800km len koli niakemu 15 ročnému smradovy takže asi tak.. verejne ohováram bez následkou
@kikushenka to sa mi stalo par krat , ale horsie je ked pises do fora a das pridat koment a nic to dlho nerobi,tak das zas a zas a potom sa to postne 3x...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ak nechcete aby bol platený. rozpošlite túto správu všetkým svojím priateľom... birdz zaznamenáva všetky správy s týmto textom
@spidy aha, no ale verejne ma dotycny, ktoreho ohovaras viac svätkov neviem, ci sa ti to oplati a dufam, ze mna nie
@stevo nerob mi šoky po prvom riadku som skoro infarkt dostal
@spidy tak tym michalovciam som nepochopila
@spidy ehm, myslim, ze to sa potom riesi cez urady, takze ziadne cestovanie... aaa utekaj aojky
.. dpc už zas píšem sám sebe
neviem, kaslime na tu temu. bola to hovadina