Marcco: "..nechcem mat za sebou zadychcanu babu po par metroch prechadzky..to by som si pripadal ako na vychadzke so psom.." a keď sme sa trepali v nedeľu na hrad si si tak nepripadal?
Mne s páčia - tak akurát - ktoré majú nejaké tie ženské rysi pretože keĎ je dievča úplne chudé tak nemá ženské tvary a keď je to opačne tak tie ženské tvary sa strácajú. Takže zlatá stredná cesta - nech je aspoň za čo chytiť
Pawlo: Nemas tak celkom pravdu, niektore chude baby mozu byt v predu dost dobre vyvinute a prave na nich su tie rysi aj velmi dobre vidiet Ale takych je veelmi malo
Zuzanka17: To sa nepocita, to som fucal aj ja, ale zas ja som bezal do kopca a bol som PRVYYYY Nabuduce si to vymenime
Mne sa pacia sympaticky zaoblene dievcata. Ty by si sa tam asi ani nevosla s 48 kilo Zaver? Ser na to, nie je to dolezite Okrem toho, ak je tvoj ideal modrooky vysoky blondak, znamena to, ze by si si nevysla von s vtipnym juzanom nizsieho vzrastu? Urcite vysla, keby mal nieco do seba Takze sa riad len podla toho, ako sa tebe esteticky tvoje telo paci a kasli na nazory inych... nemusis sa prisposobovat
No to určite závisí od typu chalana. Videla som rôzne páriky a i keď boli hmotne úplne odlišní pasovali k sebe. Myslím, že jeden typ dievčat nejestvuje tak, ako mne sa páčia tí a tí a tebe zase iní. Asi ma chápeš.
Niekomu sa páčia chudé baby, niekomu extra chudé a niekomu naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale zas nemoze byt ani moc chuda, taka akuratna a presne taku mam
Zuzanka17: To sa nepocita, to som fucal aj ja, ale zas ja som bezal do kopca a bol som PRVYYYY Nabuduce si to vymenime
Niekomu sa páčia chudé baby, niekomu extra chudé a niekomu naopak.
a zalezi od chalana...a od jeho zufalosti!