Všetci doma používajú tuhé len ja musím byť výnimka a musia mi kupovať tekuté No proste nemám rád keď sa umývam keď tam sú chlpy, vlasy,pláva to v tej vode, kade aké kamienky keď si umyjú po záhrade a ešte sa s ním aj sprchujú(2 ľudia z celkového počtu čo doma žijeme) a kade kde si ho pchajú Teda nie pchajú ale chytajú a ja si mám s tým umývať ksicht? No nie Čo už ja som vyberavý človek
@bejak Ja viem byť vplyvný keď chcem Ale kedysi som taký nebol Ale teraz mi všetko vadí (ešte aj mydlo) No čo už, puberta Inak odporúčam Nivea lemongrass Dnes som ho otvoril a nááádherne vonia
tekute len vtedy, ked nie je ina moznost...nemam vobec pocit dobrej hygieny z tekuteho - pripada mi to take, ze to len vonia, ale spinu az tak dobre dole nedava oproti tuhemu
@etelnair to mam v riti, myslel som skor take, ze ked pridem zo zahrady napr., tak sa mi zda, ze tuhym dam viditelnu spinu het ovela lahsie ako tekutym. pri tekutom mi navyse polka toho, co si tam streknem, drbne do umyvadla skor, ako to stihnem dobre rozotret
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Tuhé mi príde také...špinavé
ale tak ja to mám odskúšané občas máme tekuté a ja si vždy dáko veľa naberiem tak s anediv