...Btw... d2s o nic si neprisiel ...Kamosi su bakalari Kyberneti akurat, a do prace ich nikto nevezme, leda tak na urad robit nejakeho spravcu siete do statnej spravy
...Nic ta na TUKE nenaucia ...Chlapci nevedia v C ani triedu si napisat a s databazami tiez nesu kamarati po 3 rokoch
Akurat cas zabijes, co by si sa naozaj mohol nieco sam naucit
@nobile no mladého Bušu som nemala ale starý ... ono to bolo tak ... prenášala som matiku a mala som s Pribišom (v 1.ročníku s Kleščom ... on bol najsam len ja som bola hlúpa, že som sa vysrala na opravné skúšky ale čo už) no na skúšky sme dostali Bušu staršieho ... a proste dal úplne iné veci na test ako sme robili na prednáškach (lebo cviká nám prenášajúcim nedali) .. čiže nič z toho proste .. šla som na preskúšanie od 16tej do 21.00 :/ dával mi príklady a tak a chcel aby som urobila všetko ... v podstate 1 príklad som nespravila tak "bohužiaľ viete toho málo" .. on chcel aby som urobila úúplne všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Mna nevzali na hospodarsku :/
A najlepsi je aj tak Klesc ci Dano... Same bububu, ale aj tak su to makke srdcia
...Nic ta na TUKE nenaucia ...Chlapci nevedia v C ani triedu si napisat a s databazami tiez nesu kamarati po 3 rokoch
Akurat cas zabijes, co by si sa naozaj mohol nieco sam naucit
jooj ja tupá prečo som sa nato vysrala v 1.