Dnes mi prišlo z VŠ ze ma prijali na odbor Telekomunikácie. Chcel by som sa spýtať niekoho kto tam študuje a vedel by mi povedať aký je to odbor ci sa oplatí a aký sú tam učitelia keďže o nich som sa už napočúval dosť rôznych vecí . Poprípade ak tu je n
Studujem tam elektroniku, co je pribuzny odbor a je na tej istej katedre (KEMT). Prvy rok mas jedno na akom si odbore na FEI lebo sa studuje takmer to iste (len informatikom kladu vacsi doraz na programovanie a pod..). Prvy rok je najtazsi, treba vydrzat, neopijat sa, nezurovat ale hlavne neprenasat predmety a porobit si vsetky skusky(hlavne matiku a fyziku). druhy rok, prvy semester je este dost tazky, ale ked ten zvladnes, tak si zavodou. Kolektiv na KEMTe ktory vyucuje je podla mna vynikajuci aj ked tak ako aj vsade tak aj tam sa najde zopar vynimiek. Prvy rok ta vsak uci kdekto, nie su to len ludia z KEMTu, to treba prezit. Ja som spokojny so svojim studiom, zase si nebudeme nahovarat ze je to skola na nejakej vysokej urovni. To ked chces fakt ze studovat a makat tak to radsej chod do Brna. Ale ja mozem za seba len odporucit. Da sa vypracovat aj na TUKE, vsetko zalezi len na Tebe a Tvojich schopnostiach!
@srrr ja som si dal prihlášku na Hospodársku informatiku a tam ma nevzali ale ako alternatívny odbor mi ponukli Telekomunikácie preto sa pýtam. Nieje to tak že som si vybral odbor a teraz sa vypytujem . Inač ďalší odbor som si dal Informatiku na UPJŠ no z tamaď príde rozhodnutie až o nieake 3 týždne no ale rozhodnúť sa a poslať peniaze (zápisne na TUKE) treba do 2.6 . Dali trocha odveci termín a ja teraz neviem či sa mám poistiť a zaplatiť ono 40€ nieje nieaká veľká suma ak ide o školu no v prípade prijatia na UPJŠ by prepadli ale to je jedno ja som len chcel vedieť niečo o odbore.
Nemam ziadne skusenosti s informatikou na UPJS, ale ja keby som si mal vybrat tak si urcite vyberiem telekomunikacie skor nez hospodarsku informatiku... o hospodarskej informatike sa rozprava tak ze je to ani ryba ani rak... co sa tyka tvojej buducnosti tak vzdy zalezi na tom, ako budes na sebe pracovat ty, nie aku skolu si vyberies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale inač veľa šťastia