Hej. Hrdinsky som si zbalila batoh, vášnivo sa rozlúčila so svojou rodinou, zanechala rozlúčkové listy a vybrala rýchlou zbesilou chôdzou vyšportovaného atléta do najbližších hôr, pričom mi hrala na cestu akčná nadupaná hudba...
Bolo by to zaujímavé, ale určite nie bez peňazí. Ako by som sa predsa vrátila naspäť domov? A nešla by som sama... Presné typy krajín nemám, ale nič takéto neplánujem, ja sa cítim na Slovensku veľmi dobre
Neustále mám také myšlienky... Určite to v blízkej budúcnosti aj zrealizujem(ešte tento rok sa chystám na niečo takéto)... A kde ? Prejsť celé Slovensko by na začiatok stačilo..Ak by som to zvládol tak by som sa vybral aj do zahraničia potom neskôr ... také Nórsko,Švédsko,Fínsko,Írsko by som rád navštívil týmto spôsobom..
kirgizsko, pakistan, kazachstan... a azia celkovo... ludia su tam uplne iny ako u nas. Nie je problem, ze ta zavolaju k sebe domov ako pocestneho a daju ti najest a vzdaju ti urcitu uctu
zaujímave príspevky každý by chcel cestovať niekam či už sú peniaze alebo nie ja som mal vždy taký sen precestovať svet a navšťíviť niektoré krainy tuláckym životom a na druhej strane peniaze vždy treba od začiatku až do konca o tom niet pochýb ale ď človek nieje milionár musí predsa nejako improvizovať a tým nemám na mysli piť moč a živiť sa červami ako niekto napísal v príspevku ale napríklad ísť niekam a nájsť si tam robotu a zarobiť určitu čiastku na to aby sa pohol ďalej
vzdy som tuzila po tom len tak si zobrat par veci do batohu a odist.. urcite nie preto aby som od niecoho utekala.. skor aby som spoznala novych ludi a nove mesta.. mojim snom je ist do teplych a exotickych krajin.. ako napriklad india.. no ani australia nieje zla snad si tento sen splnim a pojdem kam budem chciet.. no urcite sama! nikoho mi netreba.. naco aj?
a inak som tak presla uz dost krajin takym sposobom. Francuzsko, Svedsko, Norsko, Finsko, Srbsko, BiH, Cierna Hora... ´preletela´ Madarskom a Nemeckom...
a moj najoblubenejsi vypadok z reality je stop ´utek´ do Londyna, kde som 6 tyzdnov couchsurfovala a nemala ponatia, ako funguje realny svet. to bolo super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Hmm, na koniec som sa vrátila domov električkou.
ale musí to byť skvelé a peniaze treba... jedlo čo? si vyčarujem?
inak ja som dost nizkonakladova pri svojom cestovani. stan, stopovanie, prespavanie u ludi a tak. milujem to a tesim sa na leto.
a moj najoblubenejsi vypadok z reality je stop ´utek´ do Londyna, kde som 6 tyzdnov couchsurfovala a nemala ponatia, ako funguje realny svet. to bolo super.