vidia to keď si pozerajú tag ktorý si použila, napríklad obrázok mora tagneš sea, niekto si pozerá tag sea a tak môže objaviť tvoj blog, tam to vidí. alebo keď ťa niekto followuje objaví sa im to už rovno na dashboard
zdroj sa tam myslím uvádza automaticky keď niečo rebloguješ a nemusíš ho tam vypisovať, ak niečo repostuješ - t.j. obrázok postneš na novo tak by bolo fajn tam ten zdroj dať, ale ak ho nedáš nikto ťa za to podľa mňa neukrižuje
mám, ale skôr to slúži ako taká moja malá osobná "inšpiračná" galéria obrázkov, hudby, a tak ďalej čiže sa moc s hovadinami ako uvádzanie zdrojov a pod. neseriem
Ja mám :3 aj mam taký pekný blog ak chceš ti pošlem do TSky (nemusíš followovať len aby si pozrela pozadie)
A inak tam často zdieľam obrázky anime a sexy dievčat (musíš davať pozor lebo ak daš vyhľadávať "ass" tak ti tam najde samých she-male trollov preto vždy píšem radšej "sexy girls" ..)
Ak chceš nadobudnúť trochu ľudskej interakcie, vyhľadaj si známe, často aktualizované blogy s funkciou Submit, napr. mám červené vlasy, vyhľadám si stránku typu fuckyeahredhair.tumblr.com a pošlem im svoju fotku a odkaz na seba. (Alebo nejaké ,vtipné blogy', kde si ľudia navlečú sendivčový chlieb na hlavu a fotia sa, kto s tým bude krajší.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
vidia to keď si pozerajú tag ktorý si použila, napríklad obrázok mora tagneš sea, niekto si pozerá tag sea a tak môže objaviť tvoj blog, tam to vidí. alebo keď ťa niekto followuje objaví sa im to už rovno na dashboard
zdroj sa tam myslím uvádza automaticky keď niečo rebloguješ a nemusíš ho tam vypisovať, ak niečo repostuješ - t.j. obrázok postneš na novo tak by bolo fajn tam ten zdroj dať, ale ak ho nedáš nikto ťa za to podľa mňa neukrižuje
(dobre, preháňam)
a odporúčam si stiahnuť tumblr savior, zachraňuje to životy
A inak tam často zdieľam obrázky anime a sexy dievčat (musíš davať pozor lebo ak daš vyhľadávať "ass" tak ti tam najde samých she-male trollov preto vždy píšem radšej "sexy girls" ..)