@omeleta hej hej 2 cm sú ešte v pohode ale to by som ti neradila lebo pokial nemáš ucho prepichnuté viacmenej v strede tak to bude škaredé čím to bude väčšie lebo to odstáva...na babu je ideálne 10 - 14 mm
je to otázka vkusu... nič proti tomu nemám, ale keď to vidím (je jedno či na fotkách alebo naživo) je mi tak zvláštne od žalúdka... ja by som si to určite nedala.... to už je mi potom piercing sympatickejší (no ani ten by som nechcela)....
@natashatko priatelka ma normalnu dieru od nausnice (ktoru skoro vobec nenosila) a uz 19 rokov jej to nechce zarast
Nemam rad tunely, plugy (a tak isto aj kadejake zeleza po xichte) a o to viac na babach. Pride mi to uplne nechutne a odpudzujuce nech by bola ta baba akokolvek krasna.
A nemam to rad len koli tym velkym dieram. Ked si ich odmyslim tak sa mi to celkom paci, sam mam fake plug
@tommyhot čooo tak to už hej toto neviem neviem každému to asi ináč zrastá ale s hentým som sa ešte nestretla ani keď som niekomu prepichovala piercingy ktoré predsa len mali aj 1,6 mm hrúbku a zrástli jak nič a naušnica klasická môže mať maximálne 1,2
Každému sa páči niečo iné, ja mám piercingy, tunely aj tetovanie a neviem si to bez toho predstaviť už
tunely som mal všelijaké a všelikde, povyťahoval som to a pekne sa to zrástlo (napr. 10mm sa mi tak scvrklo že tam nestrčím už ani normálnu náušnicu), nechal som si v ľavom uchu jeden malý 8mm na pamiatku... dal som si to keď som mal asi 14 - 15, mal som piercingy všade možne ale ma to omrzelo keď to má každý.
@tommyhot ty si úplna baba fuj fuj dierky a lol, fake plug, úplna póza
@wewo ja som poza a ty si das tunely ako kazdy druhy neopunker, co bol este pred tyzdnom hip hoper ano diery su hnusne, sak co som nejaky vyjebany krovak alebo co? uz len drevo si omotat okolo ciciny a vypustit ta na pust
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Zaštupľovať?
Nemam rad tunely, plugy (a tak isto aj kadejake zeleza po xichte) a o to viac na babach. Pride mi to uplne nechutne a odpudzujuce nech by bola ta baba akokolvek krasna.
A nemam to rad len koli tym velkym dieram. Ked si ich odmyslim tak sa mi to celkom paci, sam mam fake plug
Každému sa páči niečo iné, ja mám piercingy, tunely aj tetovanie a neviem si to bez toho predstaviť už
@tommyhot ty si úplna baba fuj fuj dierky a lol, fake plug, úplna póza
Ale malého fake slimáka do druhej dierky..