Caute. Idem si dat tunel a potrebovala by som nejake rady. Napriklad kolko mmza tyzden? cistit si ucho rano aj vecer ? spat s slimakom ? co robit v pripade ked mi zahnisa ucho ? do kolko cm sa ucho zrastie ? Hociaka rada pomoze
na co je to dobre? nestacia ti nausnice? myslis ze ze ti ten tunel nejako prida na krase? a kadejake chujoviny vesat na seba. Potom budes vyzerat nie ako clovek ale ako vianocny stromcek
@drejka hej, hovorila som o vlastnom štýle, ale tunely má už každá jebnutá 13tka len kvôli tomu, že je to "in" ... Tí ľudia čo to majú už nie sú originály s vlastným štýlom, tí sú už obyčajné stádo... A odkedy slovník človeka určuje jeho výšku IQ??? nebav inteligentnú, nejde ti to..pa
@cathiejess hej, tvoje uši... ty budeš raz ľutovať aká si bola jebnutá preto sa už ku tebe viac vyjadrovať nebudem
@drejka prepáč, nie som na premúdreté slipeky ako si ty, tak ma nevolaj "moja" , dík
ďalej tie "gati na pol zrde" nezanechávajú trvalé následky, ako napr obrovské diery v ušiach, preto nazývam všetky tieto holky, čo si neuvedomujú následky, pretože sú to väčšinou len zaslepené 13tky, za jebnuté... možno ten rozdiel raz pochopíš a možno nie.. každopádne ti budem držať palce... naposledy, pa.
@klaudiqaaa si myslim ze nemas pravo urazat inych ak si sa sama nevidela v zrkadle..najprv sa pozri na seba aka si ako sa vyjadrujes a ako sa chovas k ludom ktorych vobec nepoznas !! a ja som zvazila vsetky moznosi ..a precitala som si vsetko o tom roztahovani a vseobecne ..tak sa mi laskavo NESER do zivota a nekaz ludom naladu !!! ak ani nevies co to obnaza a do kolko cm sa to zrastie !! vidno ze si neinformovana ked tu trepes ze mi ustanu nasledky ...a neurazaj tu @drejka pretoze je starsia,skusenejsia a ma omnoho vacsie IQ ako nejaka (prepacte ze to hovorim takto ale uz sa neudrzim) pripecena sliepka co sa foti v spodnom pradle !!!!! Skoncila som ! a @klaudiqaaa nauc sa citat alebo chod k ocnemu pretoze myslim si ze som dost jasne a zretelne napisala btw : priblble komenty si nechajte pre seba !! Piste iba ak mate s tunelom uz skusenosti Dakujem .. takze sa zdraz nabuduce koentara !
@klaudiqaaa a ja si tunel nedavam preto ze je IN ..mam nato vlastny dvovod ..a ked ma nepoznas tak ma nehadz do vreca "jebnute 13 ktore si davaju tunel len preto ze je in"
hej, hovorila som o vlastnom štýle, ale tunely má už každá jebnutá 13tka len kvôli tomu, že je to "in" ... Tí ľudia čo to majú už nie sú originály s vlastným štýlom, tí sú už obyčajné stádo...:
Ty si seres do huby pretoze ty si tiez v jednom s tych stad konkretne v tomto okecove k.rvy ktore sa fotia v spodnom pradle aby boli IN :
@klaudiqaaa no sak som si vsimla ze nejako ta to nejaka kedze si si poriadne neprecitala to btw : priblble komenty si nechajte pre seba !! Piste iba ak mate s tunelom uz skusenosti Dakujem ..
asi si sa len potrebovala zviditelnit nejakym komentarom ze ? je uboze ze sa nudis a series sa do zivota inych a pri tom o teme o ktorej sa tu toci vies take velke nic
@cathiejess písala si to do verejného fóra, takže sa nesťažuj že sa ti niekto "serie do života" ... máš len 13, preto sa s tebou nebudem znervózňovať... dúfam, že čoskoro dostaneš rozum.. narozdiel od tej čo má 25 a jej IQ sa rovná tvojmu...
@cathiejess minule som čítala článok o tom aké zlé zložky obsahuje fimo, čiže na rozťahovanie radšej používaj slimáky z plastu alebo slonovej kosti (ak si vege tak ani to radšej nie: )
zrastie, ja som mala jeden a pol centimetrové, do dvoch mesiacov sa mi stiahli, síce nie úplne dierky mám trošku väčšie ako bežné ale už môžem nosiť "normálne" náušnice. Mala som tunely tuším tri roky.
Ušká si čisti čo najčastejšie, budeš mať pocit "špinavého ucha" každú chvíľu, hlavne zo začiatku pri rozťahovaní. Ja som si to čistila obyčajnou alpou. Rozťahováky si určite nevyberaj, ucho sa musí prispôsobiť. Slimák nevypadne ak si trošku masochista a nemáš problém zatlačiť poriadne tak.. každý jeden, každý druhý deň.
A k tej veci ohľadom štýlu. Tunely sú štýl v našej spoločnosti. V afrike u domorodých kmeňov majú úplne iný zmysel.. U nás je to ukazovátkom (tak ako ostatné odchýlky od tuctu - tetovania, piercingy, dredy..) toho, že nezastávaš názory bežných hlúpych ľudí, pre ktorých je umelá krása tá pravá. Všetky tieto veci majú korene v dávnej minulosti, v minulosti v ktorej žili ľudia bez make upu, bez farieb na vlasy, bez žehličiek a značkového oblečenia. A ak sa stotožňuješ radšej s názorom, že človek je dieťaťom prírody a "prirodzených" skrášlovadiel naších predkov tak nech sa páči. rozťahuj.
A slečny ako tá vyššie spomínaná klaudiqa absolútne ignoruj. Presne ona je z toho stáda od ktorého sa predsa chceš odlíšiť. Jej stupidné reči, nechutný gýčový profil, úbohý slovník a narcistické fotky ti majú práve zvýšiť sebavedomie a chuť byť iná akou je ona.
Prajem ti veľa šťastia.. ale dopredu ťa upozorňujem a buď si prosím toho vedomá, že raz si tunely vyberieš.. bude to súvisieť s mnoho životnými zmenami ktoré raz náhle prídu.. Ako ja.. Po troch rokoch som odstránila tunely a po piatich rokoch rozmotala dredy..
Ale neboj.. výzor predsa nevytvára tvoju identitu..
Tiež som mala tunel. úplne zo začiatku som si dala do uch dve náušnice, piercing(je hrubší) a potom najmenšiehoi slimáka. K slimákovi pridla piercing kúpila väčšieho. Je to jednoduchšia cesta. Natierala kalciovkou , čistila hoc aj alpou. Bez zápalu. Takto dookola, skončila som pri 18 mm brz väčšíc komplikácii Kedže som ale chcela opäť nosiť náušničky, vybrala som tunely a nechlala zrastať. Teraz mám už takmer zhodné dierky ako predtým, no problem.
@onedisunity dakujem velmi pekne dost dlhy komentar ale vsetko som citala pozorne klaudiqu nechajme tak ale kazde jedno tvoje slovo je pravdive teda co sa tyka jej ..aj to s tou historiou suhlasim s tebou uplne a dakujem za link idem nato ..
@tanickina fuha taj ja tiez rozmyslam nad tym ze alpa a tak ale tak ja si nato budem davat pozor lebo zapal fakt nepotrebujem a dakujem taktiez za radu
@cathiejess neboj, ona síce napísala že sa jej to celé nechce čítať, ale prečítala si to. A nemá žiadne argumenty už proti tomu s tými pokecovými kurvami, tak sa radšej tvári že to nevidela
@chevro uplne s tebou suhlasim tak to vacsinou konci ked si niekto otvori usta a pri tom ani nevie o com je rec len sa potrebuje vytiahnut a pri tom nieje onic lepsia ako mi vsetci
caute, chcem sa vas opytat, zacal som si roztahovat ucho uz mam asi 7-8mm a a chcel by som si tam dat uz tunel, len na povrch mi vyslo vnutorne tkanivo.neviete niekto nejako poradit co s tym?vdaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» www.birdz.sk/forum/roztahova...
@ann182 tiez dakujem
ked ti nahnisa nic nerob, nechaj tam slimaka a nalej daky alkohol.. a ked ho nemas spinave nemusis si ho moc cistit..
@biker610i si myslim ze ked ona to vydrzala tak 10 mm u mna nebude problem
@drejka dakujem za podrzanie
@cathiejess hej, tvoje uši... ty budeš raz ľutovať aká si bola jebnutá preto sa už ku tebe viac vyjadrovať nebudem
ďalej tie "gati na pol zrde" nezanechávajú trvalé následky, ako napr obrovské diery v ušiach, preto nazývam všetky tieto holky, čo si neuvedomujú následky, pretože sú to väčšinou len zaslepené 13tky, za jebnuté... možno ten rozdiel raz pochopíš a možno nie.. každopádne ti budem držať palce... naposledy, pa.
hej, hovorila som o vlastnom štýle, ale tunely má už každá jebnutá 13tka len kvôli tomu, že je to "in" ... Tí ľudia čo to majú už nie sú originály s vlastným štýlom, tí sú už obyčajné stádo...:
Ty si seres do huby pretoze ty si tiez v jednom s tych stad konkretne v tomto okecove k.rvy ktore sa fotia v spodnom pradle aby boli IN :
The end Peace !
CJ
asi si sa len potrebovala zviditelnit nejakym komentarom ze ? je uboze ze sa nudis a series sa do zivota inych a pri tom o teme o ktorej sa tu toci vies take velke nic
zrastie, ja som mala jeden a pol centimetrové, do dvoch mesiacov sa mi stiahli, síce nie úplne dierky mám trošku väčšie ako bežné ale už môžem nosiť "normálne" náušnice. Mala som tunely tuším tri roky.
Ušká si čisti čo najčastejšie, budeš mať pocit "špinavého ucha" každú chvíľu, hlavne zo začiatku pri rozťahovaní. Ja som si to čistila obyčajnou alpou. Rozťahováky si určite nevyberaj, ucho sa musí prispôsobiť. Slimák nevypadne ak si trošku masochista a nemáš problém zatlačiť poriadne tak.. každý jeden, každý druhý deň.
A k tej veci ohľadom štýlu. Tunely sú štýl v našej spoločnosti. V afrike u domorodých kmeňov majú úplne iný zmysel.. U nás je to ukazovátkom (tak ako ostatné odchýlky od tuctu - tetovania, piercingy, dredy..) toho, že nezastávaš názory bežných hlúpych ľudí, pre ktorých je umelá krása tá pravá. Všetky tieto veci majú korene v dávnej minulosti, v minulosti v ktorej žili ľudia bez make upu, bez farieb na vlasy, bez žehličiek a značkového oblečenia. A ak sa stotožňuješ radšej s názorom, že človek je dieťaťom prírody a "prirodzených" skrášlovadiel naších predkov tak nech sa páči. rozťahuj.
A slečny ako tá vyššie spomínaná klaudiqa absolútne ignoruj. Presne ona je z toho stáda od ktorého sa predsa chceš odlíšiť. Jej stupidné reči, nechutný gýčový profil, úbohý slovník a narcistické fotky ti majú práve zvýšiť sebavedomie a chuť byť iná akou je ona.
Prajem ti veľa šťastia.. ale dopredu ťa upozorňujem a buď si prosím toho vedomá, že raz si tunely vyberieš.. bude to súvisieť s mnoho životnými zmenami ktoré raz náhle prídu.. Ako ja.. Po troch rokoch som odstránila tunely a po piatich rokoch rozmotala dredy..
Ale neboj.. výzor predsa nevytvára tvoju identitu..
» tunnels.cz/?pos=clanky&...
@tanickina fuha taj ja tiez rozmyslam nad tym ze alpa a tak ale tak ja si nato budem davat pozor lebo zapal fakt nepotrebujem a dakujem taktiez za radu