A ja sa čudujem, že niekoho trápi či niekto v tom uchu má rovno aj telefón v ušnej dierke. Niekto si kompenzuje to, že mu maminka a ocinko nedovolili si znetvoriť ucho?
Prečo má stále niekto potrebu riešiť iných a myslieť si, že nejaký ich názor je odrazom módy alebo niečoho in. A prečo by sa veci mali robiť podľa toho, že sú IN?!
či je to in alebo out je irelevantné. Hlavne je to podľa mňa škaredé a desivé, hlavne desivé... pripomína mi to dokumenty o prírodných národoch v Afrike, kde si chlapci urobia veľké diery do uší a sú z nich oficiálne muži. Tuším Masajovia to boli a dodnes mi je z tej spomienky zle. Tunely mi to pripomínajú a nemám z toho dobrý pocit, fuj :/
@ragdoll naprosto s tebou suhlasim a to kazdy si mala v prvom prispevku spravne, nie? predd tym je sloveso v jednotnom cisle, tak sa to mysli asi ako ..nema kazdy jeden clovek..., nie?
nemôže povedať, že FUJ, lebo to sa nemá..ale mňa bolí ucho už len pri pozretí na to... A či sú IN alebo OUT to neviem - ja som celá OUT,takže možno práve oni sú IN!
moje tunely budu "in" vzdy ked uz to zvladli cele 4roky, a osobne mi je jedno ze sa mi nezrastu, tak isto ako kerka sa mi uz nevstrebe... takze nechapem preco isty ludia hejtuju aj ked uz maju na sebe isty druh body modification :/
či je to IN alebo OUT je jedno ak to chceš daj si ak nie nedaj si .... i ja som chcel ale rodičia nedovolili a dobre som urobil, že som ich počúvol potom by som nemohol rozmýšľať nad prácou aká sa mi ponúkla takže to poriadne zváž
mne sa to paci..samozrejme ze taky max. do 2cm...a neznasam ked niekto berie piercingy ako in/out zalezitost.. ide o to ci sa to dakomu paci a nie o to ci je to in/out
toto sa nedá brať za "in" alebo "out" nemá to každý druhý, pretože len málokto sa na to dá... na našej škole to majú možno traja ľudia, z toho jedna som ja a páči sa mi to ! a nezaujíma ma názor h8erov, ktorým sa to nepáči a drbú s tým do mňa každému sa páči niečo iné ale prečo preboha hneď na ľudí, ktorý to majú nadávate ? a že tuctové... tak potom sú tuctové aj normálne náušnice zamyslite sa
Mne sa to brutálne páči a už som si to chcela dať pred rokom, lenže som nemala dierky v ušiach Pred 6 týždňami som si ich konečne dala prepichnúť, tak hádam sa časom dopracujem k tunelu, ale nechcem viac než 10mm. A je mi úplne jedno že to má už fakt strašne veľa ľudí
@otvoreneokno ty si si v prvom rade úplne zle vyložila môj prvý koment, alebo neviem čo za kraviny tu vkuse trepeš, už na mňa prosím ťa nereaguj ._________. lama
ja si akurat rozťahujem ucho, rozmýšlam nad max 8 mm a potom si tam necham nejaký pekný rozťahovak riešiť ale či je tunel in/out je ako riešiť či zlato alebo striebro, alebo či dvojvrtstvový alebo štvorvrstvový toaleťák O.o
mne sa pacia tie slimaky skor ale aj tunely vyzeraju v pohode.. ale musi to k tmou cloveku pasovat.. na niektorych ludoch to vyzera divne, hlavne na tych co si to daju len preto ze je to v mode...
Nejde o to či IN či OUT! Je to o tom či sa ti to páči a nie či to chodí s dobou,tunel sa do 24mm určite zrastie pri pomalom a kvalitnom rozťahovaní (osobná skúsenosť) nad 25mm sa uško dá zašiť chirurgickým spôsobom čo nieje ani veľká bolesť a nestojí to veľa 4iže ak sa to niekomu páči nech si začne zväčšovať Urob si pohodičku a chill out
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
ale som hrozne zvedava ako si to budete za par rokov vyberat a ako vam to bude zarastat
Prečo má stále niekto potrebu riešiť iných a myslieť si, že nejaký ich názor je odrazom módy alebo niečoho in. A prečo by sa veci mali robiť podľa toho, že sú IN?!
inač @3
teraz to má každý druhí a vyzerá to tak isto, ako normálne náušnice.
proste riešite PIČOVINYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
dosť primitívne názory máš ^^;
btw... @ragdoll ten ypsilón v slove "každý" si mala dobre
hlavne o pár rokov to bude zaujímavé, keď si daná osoba ten tunel vyberie
Myslíte, že je to sexi?
a keď ho vyberiem, za týždeň je dierka zarastená, už otestované
Inak nech si robí každý so svojim telom čo chce...
(čím sa vlastne stráca pôvodný "zmysel")
aj náušnice sú tucotvé, nosí ich každá baba a prestanem ich teraz nosiť?
žite a nechajte žiť
@eja123 necítiš sa trápne, keď na niekoho nadávaš kvôli diere v uchu?
a @33 nádheráááá!!!
sak na par minut si tunel vyberiem a uz sa vtedy tazko dava spat
dobre, ale ja nevravím, že iná hudba je škaredá, resp., že ľudia, ktorí nepočúvajú moju hudbu sú horší.
proste si svoj názor prezentuješ zle.