cabas! potrebujem pomoc ohladom tunelovania...Takze dal som si nastrelit nausnice uz pred 2 tyzdnami a 2 dnami cize za par dni ich uz mozem dat von a zacat tunelovat ale otazne je ze cim to bude najlepsie lebo mam krasne slimaky s fima ale ked som cital t
@gejzaworld tie pičoviny o otom že z toho bdueš mať zdegenerované deti si nevšímaj.. fimo obsahuje tie latky ktore su skodlive ale iba niektori ludia na ne zle reaguju (vysypu sa, maju teploty alebo sa im spravia take "hrcky" za usami).. ale tebe sa to stat nemusi.. takze to vyskusaj a ak zbadas nejake priznaky tak si ich kludne vyber..
a je tu este jedna hmota podobna fimu - cernit a ta tieto veci neobsahuje..
ja co vyrabam a predavam tak robim vsetky z fima ale jednemu typkvi somrobila uz aj z cernitu lebo mal teploty..
ohcysp dakujem prvy normalny koment mm47 reci ako ze mam 13 a ze chod si tunelovat peracnik si nehaj pre seba d za pochopenie...a ohcysp ak mas niake skusenosti s tunelovanim tak porat co by som mal dat ako prve po nausnici? drejka usi mam dokonale zahojene nebolia nic mozem ich natahovat vsetko.. muf nie fima ale fimo a je to taka hmota ako plastelina ktoru ked zapeces v trube na niaky urcity cas tak dokonale stvrdne a kedze ti stvrdne a je vo vela farebnych variatoch tak sa da s toho robit slimak, expander ,tunel to je jedno ako si to nazves
postupne zvacsujes plugy v usiach a tym zvacsujes dierku, skus pozriet do googla
neviem ci je vhodne si po dvoch tyzdnoch vyberat tie nausnice ... ja som ich mala dva mesiace ked si sa rozhodla dat si ine a este stale somto nemala zahojene ... ale to zalezi od toho, ako rychlo sa ti hoja rany ... pokial to nemas uplne zahojene, neroztahovala by som ... anyway, vraj najlepsie na roztahovanie je dreveny slimak ... ale myslim ze by sa ti nemalo nic extra stat ako pouzijes fimo ...
hmm, no ja som s fimom nemala nikdy ziaden problem, ale tak moze sa stat.. sak chod do nejakeho piercingshopu a kup si roztahovak z nejakeho ineho materialu.. je ich milion.. a ked chces nieco homemade tak si do tej dierky daj naraz aspon tri styri nausnice, to potom vymen za napr palicku od lizatka, stetec...ale myslim ze roztahovak je viac hygienicky...
Za prvé: keď máš prestrelované uši tak to musíš nechať v uchu 5 týždňov, to ti povedia všade, aby sa ti to poriadne zahojilo a najmä keď to chceš rozťahovať tak by si to tam mal mať aspoň tie 4 týždne. Za druhé: Fimo nemá žiadne účinky, keď je to ešte neupečená hmota tak má ale ako náhle to upečieš tak to všetko škodlivé stráca.
a co mas v uchu teraz? lebo nie je nausnica ako nausnica.. ak mas "banan" alebo cinku tak to ma uz sirku 1,6mm takze mozes rovno zacat s 2mm slimakom.. ja mam tam tusim aj take male ved sa pozri.. a ak mas obyc nausnicu tak si tam daj najprv ten banan alebo cinku to je trosku sirsie alebo si rovno daj slimaka..
zuzanne112 ja som tiez tak na tom tuneli su dobra vec ..a pokial si das niakych 8mm a pojdes do toho s "chladnou hlavou" (pomaly) tak sa nemusis obavat ze ti to nezrastie
kludne si tam daj toho slimáka nič sa ti nestane len to moc rýchlo nepreťahuj aby sa zachoval pekný tvar tej dierky Keď som prepichovala naposledy kamarátovi uši na tunely tak si tam dal z nedočkavosti slimáka už na druhý deň a má to bezchybné takže..
ja mám 2 x 1 cm a je to úplne najlepšie, nedám dole ani za nič milujem keď mi cez to prefukuje vietor a vydáva to taký divný zvuk alebo ešte keď si do nich vcucnem prst a potom ten vzduch keď sa vytlačí tak tiež vydá taký pukavý zvuk ale to mám silikónové tie tunely, preto to ide
a nie je to pekné či ako? šak mne sa to nejako zapáčilo..najprv som si prepichla jednu dierku a potom že tú druhú si dám vytunelovať..uáá.. to je úplne že hééj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Taniere To ti netiahne až až ...
a je tu este jedna hmota podobna fimu - cernit a ta tieto veci neobsahuje..
ja co vyrabam a predavam tak robim vsetky z fima ale jednemu typkvi somrobila uz aj z cernitu lebo mal teploty..
» www.birdz.sk/webka/ohcysp/al...
ten cerveny "hrib" je z cernitu
postupne zvacsujes plugy v usiach a tym zvacsujes dierku, skus pozriet do googla
rheia: pobavil som sa
» www.birdz.sk/webka/ohcysp/al...
vyrabam a predavam a aj ja sama mam tunel..
a ak som ti uz hore pisala o tom cernite..
a co mas v uchu teraz? lebo nie je nausnica ako nausnica.. ak mas "banan" alebo cinku tak to ma uz sirku 1,6mm takze mozes rovno zacat s 2mm slimakom.. ja mam tam tusim aj take male ved sa pozri.. a ak mas obyc nausnicu tak si tam daj najprv ten banan alebo cinku to je trosku sirsie alebo si rovno daj slimaka..
a teraz tam ma uz iba micro dierku mozno ani na nausnicu nie...je to velmi individualne podla pruznosti pokozky
ja mám 2 x 1 cm a je to úplne najlepšie, nedám dole ani za nič milujem keď mi cez to prefukuje vietor a vydáva to taký divný zvuk alebo ešte keď si do nich vcucnem prst a potom ten vzduch keď sa vytlačí tak tiež vydá taký pukavý zvuk ale to mám silikónové tie tunely, preto to ide
nekríííč!
a nie je to pekné či ako? šak mne sa to nejako zapáčilo..najprv som si prepichla jednu dierku a potom že tú druhú si dám vytunelovať..uáá.. to je úplne že hééj
a HEJJ!! to čo bolo s tým západom slnka?!!!