podľa mňa je to super, ale teraz to už má každý.. voľakedy to mali len ľudia čo počúvali na to hudbu a vyznávali ten štýl.. teraz to má fakt každý.. malé 13 ročné belieberky, 14. 15 roční "hiphoperi" tak to už je na mňa moc.. ja som to tiež chvíľu mala, ale keď už to mal každý, som sa na to vysrala a dala to ven ale pocit je to dobrý pokiaľ Ti to nehnisá, nenatrhneš si ucho alebo keď nerozťahuješ v zime to trochu štípe :
Otrasné, náušnicu na chalanoch mi jako nevadí, ak nie su teplý, ale tunely? Vždy keď niekoho s tým vidím, tak nedokážem pochopit jak si to môže kdosi dať, vsak zachvilu sa uz co bude nosiť omg...
normalne, najprv si tam strc ceruzku, potom kus roxoru, colovu vodarensku rurku, odpadovu novodurku 80tku, 120tku a pokracuj az po co najvacsiu, nakoniec si tam jebni hlinikove disky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Videl niekto z vás, žeby sa to dalo dať (zrásť) naspäť?
Keď mi prídu dôchodcovia s tetovaním smiešni, ako to len bude vyzerať s tými ušiskami?
@zuzulienkaa ja to mám tiež od 13 alebo 14 len tak medzi rečou.
a radšej rozťahuj v zime keď už, v lete hnusno sprano teplo slnko kúpalisko nič zo toho tomu dobre nerobí
(i keď on to diktoval na tetovania...ale...ale.. )