Pls chcela by som sa opýtať... rada by som si dala do ucha tunel ale bojím sa, že keby som ho už z nejakých príčin nechcela že by sa mi tá diera už nestiahla naspäť a ostala by mi taká veľká na stálo ?
pokial viem dierka sa ti stiahne z5 max do 1,2cm ale samozrejme zalezi aj na vlastnostiach tvojej kozi pouziteho materialu dlzky nosenia a sposobu roztahovania..
mne sa to nelubi ale vobec. mne raz povedala zenska v zlatnictve ked som si chcela dat dalsiu nausnicu, ze uz len ta mala dierka strasne dlho zarasta, jej to trvalo velmi dlho a aj ju je vidno. tak pri tunele si to ani neviem predstavit ako to bude vyzerat, ked budes chodit len s tou dierou potom
ja som mal 12mm v jednom uchu a scvrklo sa mi to tak zetam nedam ani nausnicu uz, v podstate to uz ani nie je dierka, iba taka bodka na uchu takze ziadne strachy
Tunely v ušiach mám (14 mm), skúsenosti z zrastaním síce ešte nemám, ale čo som počul a aj videl, tak sa to pekne zrastie... Pri tých veľkých tuneloch sa to zošíva...
nieje to jedno, pretože to vyzerá inak a keď je to fake plug stále vidno že je to fake pretože to je vypuklé a to ucho nieje velké lebo neni roztiahnuté..@bangbangboom keď ti to tak vadí tak načo odpovedáš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja fakt neviem čo je na tom naťahovaní uší také úžasné...
a keď sa kurva bojíš a nechceš to mať nastálo, tak si to nedávaj!
to je rozum...
po takom sa ti to v pohode zrastie
iba fake plug
a zarasta zväčša do velkosti 10mm
ale ked sa bojis nedavaj si
ja mam v jednom uchu 25mm a v druhom 20mm
a neni sanca ze by sa mi to zunovalo
poviem ti ak zacnes roztahovat tazko stým skoncis
skor by som sa bál ze sa ti to moc zapaci a budes furt roztahovat a roztahovat