Sooj, chystám sa tento rok do Tuniska, presnejšie do Port el kantaoui. Bol v tej krajine už niekto? Viete mi o tom niečo povedať. Načo môžem čakať. Chcem tam íst preto, lebo dúfam, že tam pocítim chuť Afriky.
tak bola som, ale v 4hviezdickovom hoteli mi to moc africky nepripadalo.
kazdopadne rodicia mali take rady, ze radsej nepit miestnu vodu, po prichode si dal kazdy povinne poharik slivovice, aby zabil potencialne bakterie z cesty. pitie sme si teda kupovali normalne v obchodoch vo flaskach a ak si chces dat vodu z vodovodu, tak radsej prevarit. a ked chces skusit tu chut afriky, tak sa mozes skusit povozit na tavach, niekde to miestni ponukaju (my sme na tavy nesli cez cestovku, ale moj otec sa vedel dohovorit po francuzsky, po anglicky tam ti bezni ludia moc nevedia)
@zotyo bola som presne v tom meste a bola to perfektná dovolenka ale samozrejme, každému sa niečo iné páči... akurát včera som na to spomínala a v myšlienkach si pripomínala jazmín
Bola som, ale nie je to môj svet. Ako nie je to nič hrozné ak si v 4-5* hoteli pri mori Ale ak sa chceš napr. poprechádzať v meste alebo tak, to asi neodporúčam. Pri hoteli je pekne, sú celé štvrte ktoré sú vytvorené pre turistov, ale okrem toho tá krajina vyzerá ako Luník. Všade smeti, všetko v hroznom stave, ja som videla skoro celú krajinu aspoň z autobusu, a fakt mi bolo na vracanie. My sme si pozreli aj pamiatky, hlavné mesto a Karthago, to sa mi páčilo ale inak by som tam určite nešla. Ešte ani tá strava nie je podľa mojej chuti, všetko má takú zvláštnu chuť. Ale každému sa páči iné
bola som tam, aj v Egypte a chuť Afriky tam podľa vôbec nepocítiš, akože veľké stavby, 5* hotely, samé autá proste moderné letoviská
ked chceš pocítiť Afriku chod do Kene alebo Tanzánie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
kazdopadne rodicia mali take rady, ze radsej nepit miestnu vodu, po prichode si dal kazdy povinne poharik slivovice, aby zabil potencialne bakterie z cesty. pitie sme si teda kupovali normalne v obchodoch vo flaskach a ak si chces dat vodu z vodovodu, tak radsej prevarit. a ked chces skusit tu chut afriky, tak sa mozes skusit povozit na tavach, niekde to miestni ponukaju (my sme na tavy nesli cez cestovku, ale moj otec sa vedel dohovorit po francuzsky, po anglicky tam ti bezni ludia moc nevedia)
ked chceš pocítiť Afriku chod do Kene alebo Tanzánie