Nič v zlom ale takýto plnohodnotný seriál ktorého časť som nevynechala kým som nemohla.Proste tento seriál je tak skvelý a dnes sa to skončilo.To čo som milovala.
..Ja žerem tak tri seriály-Prison Break,The O.C,Joan of Arcady..a potom sú aj
Ale no, len sa vsetci neposerte, kazdy pozera co chce...sice sa priklanam k nazoru, ze markiza je dobre prepnuta, ale tento serial bol nahodou dost dobry na to, ez siel na markize.
a to akoze nebude dalsia seria, to ma vytocilo. no a went je went
aj keby bol went zly, ved zly su NAJneodolatejnejsi skoda, ze to konci, pri kobre a inych dristoch to bol dobry serial...snad daju v dohladnej dobe dalsiu seriu...
ty sa mas dobre,ked ta len toto trapi..kolko serialov ktore som zboznovala Markiza zrusila a nevzrusovala som sa nad tym..zvykla som si ze serial zacne ale koniec tak lahko neuvidim..treba stiahnut z netu..takze pohoda..nic strasne
aco...jedny serialy odchadzaju druhe prichadzaju...co si mysliz ze prestali davat JOan len preto aby trapasy mojej sestry mali viac casu alebo co???serial sa skoncit a niak sa to nezmani kym sa nenatocia nove diely..ak sa natocia...a ak sa natocia tak ak TV zakupi prava na vysielanie toho serialu...myslim ze si vybrala zly priklad k JOan trapasy pretoze trapasy mojej sestry maju sluzit na rozosmiatie a zabavu divaov a JOan podlamna skor na zamyslenie...mne sa tiez pacilo kopec serialov ale nieje to nic hrozne ze skoncili...setko raz skonci...preto sa radsej holka neupriamuj na serialy ale radsej si najdi inu zalubu...
Joan bola super, vynechala som iba 1 časť- kvôli hnusnej zubárke, ale podľa mňa dajú Joan, budúce leto. Lebo keby šla keĎ budem v škole, musela by som posielať do Markízy, listové bomby a WENTWORTH bol skvelý už v Prison Breaku.
Syriana: no to mas pravdu bude skola a to nie je bohvieco...a ja som ani nevedela ze toto je uz posledna cast Joan a isla som von za kamoskou a ta mi to povedala. Ja som bola v soku, ze to uz neuvidim ale ak nebudu dalsie diely, tak si osobne podam toho, kto bude za to zodpovedny, ci uz markiza alebo reziser serialu
fuu ja som sa az teraz dozvedela ze to bola posledna cast ... ja som to tiez zboznovala ...ale ako poznam markizu tak asi o taky rok to o5 bude chodit ...no ale samozrejme najprv zopakuje secky tie casti co sme teraz videli a tak da dalsiu seriu ... bude to podobne jak so Zenami z rodu Gilmorovcov
uprimne: ani som nevedela ze take nieco existuje... nepozeram TV ,iba vo vynimocnych pripadoch ked tam ide nieco dobre. 1000x radsej som vonku s kamosmi,alebo na nete
Ano,bolo to super.Najkrajsie na tom bolo ako Joan pocuvala Bozi hlas,ako jej pomahal.To vsetko robi Boh aj pre nas,ale vidime to a pocujeme?Bo, tento serial len niecim na posdenie,pokukanie,sluzil na to,aby sme zabijali cas pred telkou?Alebo na to,aby sme si uvedomili,ze aj k nam Boh hovori?Ci uz prostrednictvom inych ludi,skutkou alebo Biblie..Tak pocujete Ho?..
Stahuj serialy z netu... Keby som ja mala cakat na vsetko co dava ta pribrzdena markiza tak by som od konca tretej serie The OC nic nove nevidela... TAkto som uz aj zabudla, ze OC vobec chodilo ... (samozrejme obrazne)
"...ale nie..dneska ešte okrem toho prišiel samotný Ryan/Wentworth Miller/ pri ktorom som myslela že skapem...//a priznajme si,že aj keď bol zlý či jaký odpúšťa sa lebo to je ON// ..."
Tie dve vety mi nedavaju ziadny zmysel a este k tomu ked Ryan a Wentworth Miller su dve rozne osoby... nehovoriac o tom ze Ryan je televizna postava ktoru hra Ben McKenzie a Wentworth Miller Je herec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
...pozeráš privela telky,mala by si radšej chodiť von
a to akoze nebude dalsia seria, to ma vytocilo. no a went je went
"...ale nie..dneska ešte okrem toho prišiel samotný Ryan/Wentworth Miller/ pri ktorom som myslela že skapem...//a priznajme si,že aj keď bol zlý či jaký odpúšťa sa lebo to je ON// ..."
Tie dve vety mi nedavaju ziadny zmysel a este k tomu ked Ryan a Wentworth Miller su dve rozne osoby... nehovoriac o tom ze Ryan je televizna postava ktoru hra Ben McKenzie a Wentworth Miller Je herec
To aby som sa na ten serial pozrela