mam na tvári akne každý den pijem žihlavový čaj použivam kremy ako su skinoren duac gel čistim si pravidelne tvár pleťovou vodou od biodermi..a nič ma niekto taky isty problem?... prosim rady ://///
mne to asi preslo same ale tiez som asi 5-6 rokov kydal na xicht vsetko mozne, chodil na hlbkove cistenie tvare atd. zrazu som sa zobudil a vsetko bolo prec ale dost mi pomohol modry c&c s tymi gulickami z jojoby. ten pouzivam aj dodnes ak mam pory upchate viac, ako by mali
Ja používam taky krém od Garnieru, je taký sivý a keď sa roztrie po vlhkom ksichte tak sa spraví trošku taká pena a perfektne to odmasťuje pleť, aj keď vyrážky to neodstráni, no aspoň nie som mastná jak panvica.
žihľava čistí krv čiže po čase by sa ti to malo zlepšiť...tiež som mala problémy s pleťou, pol roka som brala Curacne, po liečbe som rok aj niečo a musím povedať že pleť mám takú, asi ako ešte nikdy...pomohlo mi to ozaj a osobne si myslím, že kozmetika v lekárni je predražená..vždy sa dá nájsť aj takmer rovnaká lacnejšia alternatíva
@mayben no je to také že keď si to dáš tak všetko okrem jebákov zmizne, čiže tam tie jebáky ešte viac svietia ale nám doniesol 2 brat domov, dostal zadarmo keď na nejakej akcii ukázal isic, no tak keď je to zadarmo
ja som ako ze nemal velke problemy s akne sem tam sa nieco vyhodilo ale pomahal mi vyzivovy dlpnok s obsahom zinku a selenu. ale ak to mas az take hrozne tak by bolo dobre ist dermatologovi lebo tie vselijake blbosti s obchodov a drogerie nemusia byt ucinne...
Vieš čo ja som tiež kedysi mal s tým problémy.. vykašľal som sa na všetky tie prípravky blbé a iba som si umýval tvár každý deň aj 10x kľudne.. vždy keď som mal čo i len trocha mastné čelo som si umyl tvár.. a dosť to pomohlo na to aké som mal vyrážky kedysi
@mouselizo mala som rovnaký problém niekoľko rokov...a prestala som jesť pečivo a začala som sladiť medom... vtedy sa to trošku zlepšilo a teraz používam toto: » www.la-roche.sk/la-roche-posay-...
a už mám takmer pleť bez chyby len ju treba čistiť pravidelne, každé ráno a večer + raz do týždňa nejaký píling
odkedy nemliekujem je to lepšie... + prestala som voči tomu aktívne myslou bojovať a povedala som si že budem mať svoju pleť rada, šak sú aj horšie pliagy a možno že sa mi tá pleť snaží splniť detské sny! (strašne som chcela pehy ale som stmavý človek čiže 0 bodov)
a odporučila by som ti namiesto krémov hydratujúcich a tak (viem ako duac a ostatné KUREVSKY vysušujú pleť! totálne lysiny som ekdysi z toho mala) za studena lisované oleje... mala som makadamiový, teraz mám rakytníkový... si pozri kdesi na nete, ktoré z olejov majú najmnší počet neviem čoho (3 kategórie sú) čo upchávajú póry..
žiadny krém ti tak nevyhydratuje pleť jaq hento... + i vyživý a mnohé (ako ten rakytníkový) aj protizápalové.. teraz si na ksicht nedávam nič iné, nechtíkové výluhy len raz za čas keď som doma a sa mi chce a inak len odmalújem, vyčistím, omyjem vodou a dám olej... celá starosť... a na tie také bolestivé priebežne dávam trocha citróna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
no ale plet som mala velmi peknu, len uz mi zostali jazvy
ak ani to choď na alergológiu alebo ja neviem kde...
stravu mam pohode nejem nič také a tá infekcia joj :// može byť
Toto je to
a už mám takmer pleť bez chyby len ju treba čistiť pravidelne, každé ráno a večer + raz do týždňa nejaký píling
a odporučila by som ti namiesto krémov hydratujúcich a tak (viem ako duac a ostatné KUREVSKY vysušujú pleť! totálne lysiny som ekdysi z toho mala) za studena lisované oleje... mala som makadamiový, teraz mám rakytníkový... si pozri kdesi na nete, ktoré z olejov majú najmnší počet neviem čoho (3 kategórie sú) čo upchávajú póry..
žiadny krém ti tak nevyhydratuje pleť jaq hento... + i vyživý a mnohé (ako ten rakytníkový) aj protizápalové.. teraz si na ksicht nedávam nič iné, nechtíkové výluhy len raz za čas keď som doma a sa mi chce a inak len odmalújem, vyčistím, omyjem vodou a dám olej... celá starosť... a na tie také bolestivé priebežne dávam trocha citróna..