Máš niečo také? Čo zaň považuješ? Napadlo ma to pri príležitosti veľkého nadávania na to,že som na výške,šprtám sa v knihách a to je asi aj môj jediný životný úspech,že som sa tam dostal Aj to,som pre to nič nemusel spraviť...
no, v podstate s mojím prístupom k životu je zázrak aj to, že stále žijem a že zažívam príležitostné okamihy šťastia. kľudne by sa to dalo nazvať aj úspechom.
nasiel som 1 super babu ktora dokaze chodit s takym kokotom ako som ja a okrem toho asi nic , prijatie na strednu nemozem pocitat lebo ako sa poznam zachvilu ma odtial vyjebu
možno to, že som sa do svojho najväčšieho koníčka pustila celkom sama a spoznala som tak veľa zaujímavých ľudí áno, je to odveci, keď sú váš najväčší úspech iní, ja viem
že mám 5 diplomov za scenáre divadelných hier, ale ovela viac to, že velmi nádejne sa rozbieha aj realizácia mojich scenárov, čo by ešte len mohol byť úspech, ale som zatial rád aj zo ze som uz na dobrej ceste.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
,,Najlepší taneční skupina roku "
Poprípade to,že som mala vlastné peniaze na dovolenku,na vodičák ... na všetko čo chcem,bez toho aby som sa nejako extrémne namakala ....
podstatné ale je že to všetko BOLO smiley:
no, v podstate s mojím prístupom k životu je zázrak aj to, že stále žijem a že zažívam príležitostné okamihy šťastia. kľudne by sa to dalo nazvať aj úspechom.
2.) našetrenie určitej sumy peňazí
Ach, všetky moje "uspechy" súvisia s peniazmi
supercalifragilisticexpialidocious
nejaky nematerialny uspech nemam takisto
cize nie, nic nepovazujem za uspech
a teraz vazne:
Naucila som sa mat rada zivot taky, aky je. Zboznujem, ked sa rano prebudim, Slnko mi svieti do oci a dozila som sa dalsieho dna
Najväčší asi to, že som spoznal človeka, ktorý mi zmenil život.
(v skratke - mám z krku školu, mám prácu, určitý prísun peňazí atď. )