@pubertslatinocelny ja som si to normalne pustil cele ale ma to uz trosku nebavilo nejak v tristvrtke ...a ten klip je taky ...no...tak akurat na epilepticky zachvat
@pubertslatinocelny netancoval som vobec, len ma nerom rytmus potesil tymi ciganskymi slovickami toto nepoznal nikto doteraz, zbrusu nova picovina na nastenke to je pohadzane
@etelnair tak idem pozret teda inac ak sa ti chce a ak ti to birdz umozni, tak si vsimni reakcie na teba, odkedy ste boli prec, mal som (sa mi mari) este volake sexualne temy ohladne teba
@goth111 súhlasím, aj napriek tomu ako ho väčšina nenávidí, bude to mať neskutočný ohlas, aby sa mu to mohlo komentovať, musí sa daň naňho like, a bude to všade "vycapené"...len mediálny ťah!
... a hlavne tie malé detiská to budú počúvať a potom ti aj tak povedia na ulici že ti ..ehm.. ...je to už trápne ..pár skladieb má dobrých ale toto si myslím že od hudby ma ďaleko a hlavne slovnou zásobou a mele a mele nezmysli dokola
Ten text je ubohy.. akoze nadavky mi nevadia ale že text je iba CO TI JEBE CO TI JEBE CO TI JEBE?? a že on si hovori kral?? rytmus tu mas odkaz: dobre ti jebe na gebulu, mas az moc vela penazii cize ty si to mozes dovolit a dobre to vieš a preto robiš tieto trapne songy ty kktko
Ja som počúvala veľmi rada jeho pesničky, páčilo sa mi, že má texty naozaj zo života. Teraz ked ho vidím stále viac v televízii, tak zisťujem, že je to obyčajný nafúfaný "čávo" - ktorý je zaťažený na peniaze a vobec sa nedrží toho čo hovoril. Je to jasný príklad toho ako peniaze dokážu pokaziť a zničiť charakter a charizmu. Škoda. Myslím, že týmto prichádza už o svojich fanúšikov.....
Rytmusa nepočúvam, jeho hudbu nemusím, jeho text je úplne hrozné niečo a príde mi celkovo akoby sa hral na nejakého primitívneho 15-ročného pubertiaka. Úprimne? Neznášam typ ľudí ako je on.
po tak dlhom čase co nevydal nič extra tak vyda text co si zapameta aj moj pes ? a este hudbu na to prebral z znamej skladby ... tak co vlastne pridal nove ?
Je to úplne že sovakeres tukes manges.. ..Srať na text,práve preto je to dokonalé...To tu ešte nebolo...Proste je to Rytmus....Ja to berem...Rytmus je Rytmus..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
a tancoval si tiez takto: ?
Vydržala som minútu, potom si musela prepnúť. Pi*ovina.
Niektoré pesničky má fajn, aj ich vypočujem ale toto je, ani slov nenachádzam. Posral to.
(TBH, oba deje sú podmienené tvojou fixnou ideou.)
(A vlastne ja som nikdy nebola štvrtá v krajskom kole anglickej olympiády, preto ma nechce.)
o tom by mohol miki mora rozpravat
*tesi sa, ako sa @etelnair a narazu miluju*
(A že prečo mám poruchy spánku..)
ja som ani nezachytil tam tie ciganstiny
ale mozno preto, ze boli az po prvej minute a navyse som jedol chrumkave sandwiche
@etela khullo !
A k téme.. Nič trápnejšie som asi zatiaľ ešte nepočul ..
Ten text je ubohy.. akoze nadavky mi nevadia ale že text je iba CO TI JEBE CO TI JEBE CO TI JEBE?? a že on si hovori kral?? rytmus tu mas odkaz: dobre ti jebe na gebulu, mas az moc vela penazii cize ty si to mozes dovolit a dobre to vieš a preto robiš tieto trapne songy ty kktko